Opmerking

Opmerking

Je kunt opmerkingen over je projecten instellen en toestaan. Hierdoor kun je direct feedback ontvangen van je klanten, waardoor je efficiënter kunt werken en tijd bespaart.

Opmerkingen activeren

Om opmerkingen op een project in te schakelen, moet je de Projectinstellingen openen van het project waarvoor je opmerkingen wilt inschakelen. Je vindt Projectinstellingen in het menu aan de rechterkant of door op de knop met de drie puntjes op het project te klikken.

Projectinstellingen weergegeven

Als je Opmerking: activeert, zie je extra aanpassingsopties:
Opmerkingen handmatig publiceren: Vereist handmatige goedkeuring voordat opmerkingen worden gepubliceerd.
Reageren op opmerkingen toestaan: Commentaar op bestaande opmerkingen toestaan.
Leuk vinden van opmerkingen toestaan: Hiermee kunnen gebruikers opmerkingen leuk vinden.

Eenmaal geconfigureerd, moet je klikken op Save. Houd er rekening mee dat het project moet worden gedeeld zodat gebruikers commentaar kunnen achterlaten.

Commentaaropties in projectinstellingen

Opmerkingen maken

Wanneer je de gedeelde link van het project opent, zul je zien dat het nu mogelijk is om commentaar aan je project toe te voegen. Zodra je een opmerking hebt gemaakt, kun je deze vastpinnen op een specifieke locatie in het project door te klikken op de knop Vastpinnen naast de opmerking in de rechterkolom. Als je eenmaal hebt geklikt, moet je de gewenste locatie in het project selecteren om de opmerking vast te zetten. Deze functie maakt efficiënte feedback van je klanten mogelijk.

Opmerking in project

Opmerkingen beoordelen

Wanneer er een opmerking is gemaakt, verschijnt er een Opmerking: melding in het menu Projecten om je te laten weten dat er een opmerking is gemaakt.

Commentaarpictogram in het projectpaneel

Als je op de knop Opmerking: klikt, wordt de gedeelde link van het project geopend, zodat je alle opmerkingen kunt bekijken.
Vastgezette opmerkingen worden aangegeven met markeringen, zodat je duidelijke referentiepunten hebt binnen het project.

Opmerking vastgemaakt

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: