Voorbeeldmodus

Voorbeeldmodus

Je project bekijken voordat je het afrondt is essentieel om er zeker van te zijn dat het foutloos is en aan je verwachtingen voldoet. Dit is vooral belangrijk voor fotoproducten die uit meerdere pagina's bestaan. Je moet alle pagina's bekijken voordat je het product aan je winkelwagen toevoegt om er zeker van te zijn dat het resultaat is wat je wilt.

Voor een uitgebreide beoordeling van je project raden we je aan om op de knop Voorbeeld in het bovenste menu te klikken voor een optimale eindcontrole. In de modus Voorbeeld wordt je fotoproduct gepresenteerd als een volledig scherm zonder de menu's rechts of links. Deze overzichtelijke weergave biedt een volledig inzicht in de resultaten van je fotoproduct.

Voorbeeldmodus

Bij producten met meerdere pagina's kun je gemakkelijk door de pagina's navigeren door op de pijl aan elke kant van het fotoproduct te klikken of door op de pagina's te klikken in het menu onderaan. Als je klaar bent om terug te gaan naar de ontwerper, klik je op de knop Sluiten in de rechterbovenhoek.