Foto's

Foto's

In de productsectie vind je een breed scala aan producten, waaronder fotoafdrukken, fine art prints, pasfoto's, fotosets en meer. Ontdek hoe je deze producten afzonderlijk of in bulk kunt bestellen.

Zodra je je artikelen hebt geselecteerd, wordt er een venster geopend waarin je je afbeeldingen kunt toevoegen. Je kunt eenvoudig afbeeldingen naar het venster slepen of op de knop Afbeeldingen toevoegen klikken om foto's van je apparaat of een online bron te selecteren. Als je je afbeeldingsselectie al eerder hebt gesorteerd en je wilt dezelfde organisatie behouden, dan moet je de afbeeldingen in dezelfde volgorde slepen en neerzetten. Zodra je je afbeeldingen hebt geselecteerd, druk je op de knop Volgende.

Venster Afbeeldingen toevoegen

Er verschijnt een selectievenster met het eerder geselecteerde product. Je hebt echter de mogelijkheid om een ander product te selecteren in de linkerkolom, waarin alle beschikbare producten met één afbeelding staan. In de middelste kolom kun je specifieke opties configureren, zoals afwerking of formaat voor het geselecteerde product.

Product selectie venster

De rechterkolom toont alle foto's die je hebt geselecteerd en toegevoegd. Je kunt het aantal exemplaren voor elke foto aanpassen door de waarde eronder te veranderen. Je kunt op het min- of plusteken klikken of het aantal handmatig invoeren. Als je voor alle geselecteerde foto's hetzelfde aantal kopieën wilt instellen, voer je het gewenste aantal in het vak Aantal onder aan het menu in. Je kunt het aantal kopieën ook later nog wijzigen.

Bij elke foto staat linksboven een gekleurd vak dat de afbeeldingskwaliteit aangeeft op basis van het geselecteerde product. Als de functie Afbeelding verbeteren is ingeschakeld, is in dit vak een toverstafpictogram zichtbaar. Je kunt de beeldverbetering in- of uitschakelen door op dit vierkantje te klikken. Als je met de muis over het vierkantje beweegt, zie je de beeldkwaliteit en de status van de fotoverbetering.

Met de muis over de afbeelding bewegen

Als je op een afbeelding klikt, wordt er een venster geopend met informatie en gereedschappen om de foto te bewerken. Aan de linkerkant vind je knoppen met de relevante gereedschappen; aan de rechterkant zie je een voorbeeld van de afbeelding met het bijsnijdkader, ter illustratie van het afbeeldingskader. Om het afbeeldingskader aan te passen, beweeg je de muis over de kleine vierkantjes in het blauwe kader totdat de cursor verandert in een dubbele pijl. Houd de muisknop ingedrukt en sleep de cursor zijwaarts om de grootte van het kader aan te passen. Om het afbeeldingskader te verplaatsen, beweeg je er met de muis over tot de cursor verandert in een kruis, houd je de muisknop ingedrukt en sleep je de afbeelding naar de nieuwe positie.

Afbeelding bewerken venster

Basis: Deze sectie is standaard geselecteerd. Hier heb je gereedschappen om de afbeelding verticaal of horizontaal te spiegelen, 90 graden te draaien en te kiezen voor een raster. Je kunt kiezen uit regel van derden, gulden snede of geen raster.
Filteren: Als je op deze optie klikt, krijg je een volledige set filtergereedschappen te zien. Je kunt helderheid, contrast, verzadiging en tint aanpassen of zelfs kiezen voor inkleuren.
Pro: Hier vind je gedetailleerde afbeeldingsdetails en het histogram. Je kunt ook de beeldverbeteringsfunctie aan- of uitvinken en de beeldkwaliteit controleren.
Klik op Volgende om de wijzigingen op te slaan of op Annuleren om ze te negeren.

Klik op Volgende als je klaar bent met configureren. Alle geselecteerde afbeeldingen worden weergegeven in een tabblad met de naam van het fotoproduct. Je kunt de foto's tonen of verbergen door op het pijltje links van de productnaam te klikken. Door op de menuknop met drie puntjes rechts van de productnaam te klikken, krijg je toegang tot opties om het tabblad te verwijderen of het artikel te converteren. Net als in het vorige venster kun je de hoeveelheid van elke foto aanpassen, de kwaliteit controleren, Afbeelding verbeteren activeren en het venster voor herpositionering openen door op de foto te dubbelklikken.

Fotoafdrukken geselecteerd

Om foto's uit dit venster te selecteren, vink je het vakje Selecteren aan. Eenmaal aangevinkt kun je zoveel foto's selecteren als je wilt. De knoppen Geselecteerd artikel wijzigen en Geselecteerd verwijderen worden actief zodra een foto is geselecteerd, zodat je de gewenste acties kunt uitvoeren.

Geselecteerde foto's

Als je meer foto's wilt toevoegen aan hetzelfde artikel of een nieuw artikel wilt toevoegen, klik je gewoon op de knop Afbeeldingen toevoegen rechtsboven en volg je hetzelfde proces. Als je klaar bent, klik je op Toevoegen aan winkelwagen.

Meerdere producten toegevoegd

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: