Onderschrift voor tentoonstellingen

Onderschrift voor tentoonstellingen

Deze functie is erg handig voor tentoonstellingen, omdat potentiële klanten je foto's direct kunnen kopen door simpelweg de QR-code te scannen die bij de foto hoort. Als je foto's toegankelijk wilt maken door simpelweg een QR-code te scannen, kun je dat doen door de functie Onderschrift maken in je galerie te gebruiken. Voordat je op deze optie klikt, kun je een titel en beschrijving toevoegen aan de foto's in de galerij, zodat deze informatie op de kaarten naast de QR verschijnt. Selecteer hiervoor een foto uit je galerij. In het menu rechts zie je informatie over de foto en verschillende functies. Onder Details vind je de ruimte om desgewenst een titel en beschrijving aan je foto toe te voegen. Als je deze hebt ingevuld, klik je op Wijzigingen opslaan. Als je geen titel aan je afbeelding toevoegt, wordt de standaard bestandsnaam gebruikt.

Image details in the gallery view

De functie Bijschriften maken kun je op twee plaatsen vinden: In de galerij, door te klikken op de 3 puntjes knop van de gewenste galerij.

Display options in the gallery

In de galerij, zonder een geselecteerde afbeelding, kun je hem vinden in het menu rechts, onder functies.

Options within the gallery

Als je op de knop Onderschrift maken (voor tentoonstellingen) klikt, zie je verschillende opties om de informatie en het uiterlijk van je kaart aan te passen, en een voorbeeld van hoe de kaart eruit komt te zien. Naast de te scannen QR-code bevatten de kaarten de Kunstenaarsnaam, die je kunt vinden in het gedeelte Profiel en Pagina-instellingen van de Account, en de titel van de afbeelding waarnaar het verwijst. Optioneel kun je ook een beschrijving van de afbeelding opnemen.

Export caption data menu

Om een PDF te downloaden van alle fotokaarten in de galerij met hun bijbehorende QR-code, klik je gewoon op Download afdrukbaar PDF-bestand. Een PDF van alle kaarten die bij elke foto in de galerij horen kun je downloaden, afdrukken en gebruiken waar je maar wilt. Je kunt ook het CSV-bestand met de bijbehorende galerijgegevens downloaden door te klikken op Download sheet (CSV). Met het CSV-bestand kun je je eigen onderschrift maken en ontwerpen.

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: