Maak een project van een galerij

Maak een project van een galerij

Naast afbeeldingen kun je je projecten die je in Saal Design Software, de webwinkel of een externe ontwerpsoftware hebt gemaakt, opslaan, beheren, delen en verkopen. Bovendien kun je snel en eenvoudig zoveel fotoproducten maken als je wilt, rechtstreeks vanuit een galerij. Klik in het paneel Galerijen op het menu van de galerij waaruit je een product wilt maken en selecteer Product maken.

Het uitklapmenu van het galeriepaneel

Je vindt deze optie ook in de galerij. Wanneer je een galerij opent, zul je zien dat het menu aan de rechterkant verschillende opties en informatie over je galerij weergeeft. In dit menu vind je ook de optie om een product te maken van de foto's in deze galerij. Je hoeft alleen maar op Product maken te klikken.

Opties binnen een galerij

De webwinkel wordt automatisch geopend en toont je de verschillende fotoproducten van Saal Digital.

Fotoproducten

Je kunt alle productkenmerken aanpassen.

Professional Line XT functies

En kies de methode die je verkiest om je fotoproduct te maken.

Ontwerpmodi

Als je de AutoLayout modus kiest, zullen alle foto's in je galerij beschikbaar zijn in de ontwerper zodat je ze kunt gebruiken om je product te maken.

Ontwerper met AutoLayout

Als je ervoor kiest om je product te maken met de One Minute-modus, wordt je product automatisch gemaakt met de foto's die je in je galerij hebt geselecteerd.

Afbeelding selecteren

Je kunt alle wijzigingen aanbrengen die je wilt als het product eenmaal is gemaakt. En meer afbeeldingen toevoegen vanuit een andere galerie of apparaat als je die nodig hebt. Vanaf hier kun je het project ook aan je mandje toevoegen, delen en verkopen als het klaar is.

Professional Line gemaakt in één minuut

Als je klaar bent met het ontwerpen van je project, moet je op Project opslaan klikken om het op te slaan. Je moet het een naam geven en op Opslaan klikken.

Project opslaan

Als je het Projecten paneel opent, vind je je project met de naam waarmee je het hebt opgeslagen.

Projectpaneel met Professional Line

Als je het project selecteert, verschijnen er verschillende opties in het rechtermenu, waaronder Toevoegen aan winkelwagen, Instellingen delen en Project verkopen. Deze opties kun je ook vinden door op de 3 puntjes knop in het project te klikken.

Status project

In het menu Projecten zie je een label over je projecten waarmee je in één oogopslag hun status kunt controleren.
In validatie: Dit geeft aan dat de afbeeldingen van je project momenteel worden beoordeeld. De status verandert automatisch zodra het is beoordeeld.
Privé: Dit betekent dat het project alleen voor jou zichtbaar is, en dat het niet toegankelijk is voor anderen.
Gedeeld: Het project is toegankelijk voor anderen op basis van de configuratie die je hebt ingesteld in de Instellingen delen. Er is een gedeelde link beschikbaar waarmee mensen het project kunnen openen en bekijken. Het project is niet ingesteld om verkocht te worden.
Commercieel: Dit geeft aan dat de besteloptie is geactiveerd en dat het project kan worden gekocht volgens de prijs en configuratie die je hebt ingesteld in de Verkoopinstellingen.
Gedeactiveerd: Het project wordt niet langer gedeeld en is daarom niet langer commercieel. Het is weer alleen zichtbaar voor jou en effectief verborgen voor het publiek.

Status van projecten

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: