Een project delen

Een project delen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je projecten te delen, afhankelijk van je behoeften. Het eerste wat je moet doen is het delen activeren. Er zijn verschillende plaatsen waar je deze optie kunt inschakelen. Bij het ontwerpen van een project vind je een knop Delen in het bovenste menu van de ontwerper.

Designer with Professional Line

Als je in het paneel Projecten het menu van een van de projecten neerlaat, verschijnen er verschillende opties. Daar vind je de knop Deelinstellingen.

Projects panel drop down menu

Als je een project selecteert, verschijnt rechts een menu met alle informatie daarover. Daar vind je ook de knop Deel instellingen.

Right menu of the Projects panel

Zodra je op Deelinstellingen klikt, verschijnt er een pop-up menu. Hier moet je het delen activeren.

Activate Share Project

Na activering verschijnen verschillende opties waarmee je kunt aanpassen hoe je je project deelt.

Share Project menu

Je kunt het desgewenst beveiligen met een wachtwoord. Je zult gebruikers handmatig het wachtwoord moeten geven, zodat ze toegang krijgen tot het project. Net als bij de galerijen is hier de gedeelde link naar je project beschikbaar. Je kunt deze link handmatig kopiëren en plakken, of gewoon op Openen klikken. Hierdoor wordt de Gedeelde link naar je project geopend en kun je zien hoe gebruikers het zullen zien.
Onder de Gedeelde link vind je de verschillende opties voor het verzenden en delen van je project met gebruikers. Je kunt Link delen kopiëren om het naar de gebruikers van je keuze te sturen met de methode of het platform van je voorkeur. Je kunt klikken op Verzenden per e-mail om de link per e-mail te versturen met de standaard e-mailsoftware die je op je apparaat hebt geselecteerd. Of je kunt de gedeelde link rechtstreeks vanuit Photo Portal naar je contacten e-mailen door te klikken op Delen met contacten. Onder Toon geavanceerde instellingen vind je de optie om vertalingen toe te voegen.

Translations menu

Zodra je het project hebt geconfigureerd, klik je op Opslaan. Je zult zien dat de status van je project is veranderd.

Project status