E-mail sjablonen

E-mail sjablonen

Hier kun je e-mailsjablonen maken om je communicatie met je contactpersonen te optimaliseren, tijd te besparen en repetitief typen te verminderen.

Om een nieuwe e-mailsjabloon te maken, klik je gewoon op de knop Toevoegen. Er verschijnt een venster waarin je je nieuwe e-mailsjabloon kunt maken:
Titel: Voer een titel in voor je e-mailsjabloon. Deze titel is alleen zichtbaar voor jou en wordt niet gezien door je contactpersonen.
Tekst: Voer hier de inhoud van je e-mailsjabloon in.
Zodra je de velden hebt ingevuld, klik je op Opslaan. De sjabloon die je hebt gemaakt verschijnt nu in het menu E-mailsjablonen. Je kunt zoveel sjablonen maken als je nodig hebt. Om wijzigingen aan te brengen in een sjabloon, klik je er gewoon op en breng je de nodige wijzigingen aan. Vergeet niet op Opslaan te klikken nadat je je wijzigingen hebt aangebracht.

Venster E-mail sjablonen

E-mailsjablonen gebruiken

Je kunt je e-mailsjablonen gebruiken wanneer je een galerij of project deelt met je contacten. Nadat je in het gedeelte Instellingen delen de optie Delen met contactpersonen hebt gekozen en de contactpersonen hebt geselecteerd met wie je wilt delen, verschijnt er een venster waarin je je sjabloon kunt kiezen.

E-mailsjabloon kiezen

Hier vind je een vakje met het label E-mailsjablonen. Als je hierop klikt, verschijnt er een lijst met beschikbare e-mailsjablonen waaruit je kunt kiezen. Zodra je een sjabloon hebt geselecteerd, wordt de inhoud ervan automatisch ingevuld in het vak Bericht. Je kunt het dan naar wens bewerken. Vergeet niet op Bericht verzenden te klikken om het bericht naar de geselecteerde contactpersonen te sturen.