Maak een klacht aan

Een klacht indienen

Productie- en kleurtoleranties

Ondanks onze inspanningen zijn productie- en fabricagetoleranties niet te vermijden. Toleranties komen bij elke productie voor en zijn een toelaatbare afwijking die ontstaat door het productieproces.

Productiegerelateerde, lichte kleurafwijkingen tussen verschillende materialen en bestellingen kunnen helaas niet volledig worden vermeden. Dit komt door het gebruik van verschillende materialen (Wanddecoratie, Posters, Kaarten, Fotoboeken, Fotoafdrukken etc.) en verschillende productiemethoden. Alle materialen verschillen in hun eigenschappen, zoals de witheid van het materiaal of het oppervlak, en de productiemethoden, machines en inkten verschillen. Daarom zijn de kleurresultaten van een Wanddecoratie en een Fotoafdruk niet met elkaar te vergelijken.

Een klacht indienen

Als je een klacht wilt indienen over je bestelling (het product ziet er bijvoorbeeld anders uit dan je project, je bent niet tevreden over de kleuren, je product is beschadigd, enz.), dan kun je hier je bestelling openen door je e-mailadres en bestelnummer in te voeren. Let op: het is niet mogelijk om telefonisch een klacht in te dienen.

Order functions on website

Als je bestelling is geopend, kun je op de knop Functies klikken, waardoor je een aantal opties krijgt. Hier vind je de optie om een klacht in te dienen. Als je daarop klikt, verschijnt er een venster met een formulier dat je kunt invullen.

Order complaint form

Het eerste wat je moet aangeven is of de klacht betrekking heeft op de hele bestelling of alleen op bepaalde artikelen.

Vervolgens moet je selecteren of de klacht gaat over de productkwaliteit of over transport en levering.

In het geval van productkwaliteit moet je selecteren of de reden is gelegen in kleuren, onjuiste beeldweergave of beschadigd product.

In het geval van transport/levering moet je kiezen of de reden te wijten is aan een beschadigd product of levering, of dat het product nog niet geleverd is.

Als je je keuze hebt gemaakt, wordt je om de relevante gegevens en foto's gevraagd. Als je alle velden hebt ingevuld, klik je op Verzenden. We zullen het dan onderzoeken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.