Fotoboek maken met Saal Digital

Onvergetelijke herinneringen in een fotoboek vastleggen

Fotoboek maken ? Ontdek met de korting de panorama weergave d.m.v. onze lay-flat binding.

Handleiding Saal Digital-fotoboek

Deze tutorial biedt een stap-voor-stap handleiding voor het maken van uw ontwerp met de Saal Design Software - van het openen van het programma tot het bestellen van het fotoboek. Duik in de Saal Digital-product wereld en maak kennis met het fotoboek en de vele configuratiemogelijkheden.

Handleiding OneMinute-fotoboek

Leer hoe u snel een fotoboek maakt met de OneMinute Fotoboek-functie. Eenmaal gemaakt, kunt u wijzigingen aanbrengen en uw boek verfijnen. U kunt deze ontwerpoptie vinden in de Saal Design Software en in onze webshop.

Handleiding AutoLayout-fotoboek

De AutoLayout-functie in de Saal Digital Software biedt de perfecte mix van ontwerpvrijheid en automatisering voor een volledige op maat gemaakt fotoboek. Ontdek hoe de AutoLayout-functie u kan helpen bij het ontwerpen van uw eigen fotoboek. 

 

 

Gepersonaliseerde kaarten ontwerpen

Er is niets zo leuk als uw dierbaren met een originele kaart verrassen. Of het nu gaat om een bruiloft, communie, verjaardag of gewoon als bedankje. In de video van vandaag laten we u zien hoe u snel en eenvoudig indrukwekkende kaarten kunt ontwerpen.

Creëer en formatteer gepersonaliseerde tekst

In deze korte video laten we u zien hoe u met onze Saal Design Software gepersonaliseerde teksten kunt maken. U leert alle mogelijkheden van onze teksttool kennen, zodat u altijd precies kunt vinden wat u zoekt.

Veranderen van ontwerplijnen

In deze één minuut durende video laten we u zien hoe u de ontwerplijnen in onze Saal Design Software kunt aanpassen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan designlijnen en gebruik maken van de mogelijkheden die onze designlijnstool biedt om uw persoonlijke fotoboek perfect aan te vullen.

Een fotoboek samenstellen in de Saal Design Software

In deze video leggen we uit hoe u een fotoboek in de Saal Design Software configureert. Verschillende formaat opties en keuzes voor de omslag en binnenpagina's maken het mogelijk om uw fotoboek te personaliseren. 

Tekst op de rug van het boek plaatsen

In deze snelle tutorial leert u met één klik uw tekst op de rug van uw fotoboek te plaatsen met behulp van de Saal Design Software.

Gebruik uw eigen lettertypen

Hoewel de Saal Design Software veel lettertypen heeft die geschikt zijn voor elke gelegenheid, wilt u soms uw eigen lettertype gebruiken. In deze snelle tutorial leggen we uit hoe u fonts uit het besturingssysteem laadt en toepast op uw project.

Maak kennis met onze fotopapieren

Bij Saal Digital kunt u kiezen uit verschillende hoogwaardige fotopapieren die bij uw project passen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over de belangrijkste eigenschappen en maak van uw foto een kunstwerk!

Foto op aluminium en foto op geborsteld aluminium

Het kiezen van het juiste oppervlak voor uw beelden is belangrijk. In deze video leert u de essentiële verschillen kennen tussen onze foto op aluminium en foto op geborsteld aluminium.

Nu bestellen