nu aanmelden!

Professionele presentatie van uw portfolio

Bent u professioneel fotograaf, graficus of op een andere manier werkzaam in de creatieve sector? Zoekt u een manier om uw portfolio op een hoogwaardige manier te presenteren? Dat kan! Met het Saal Digital sample fotoboek ontwerpt u uw eigen professionele marketinginstrument met maar liefst 50% korting! Gebruik de fotoboeken als visitekaartje voor uw klanten: zij beleven hiermee uw werk in HighEnd kwaliteit.

Volledige design vrijheid

Profiteer van de talrijke designmogelijkheden door, die opties te selecteren die uw stijl het beste weerspiegelen. Ontwerp uw sample-fotoboek zoals u het wilt. Of het nu gaat om de cover, de lay-out of het aantal pagina's: uw creativiteit kent in het ontwerp geen grenzen. Laat uw werk uitblinken door het te presenteren in zeer hoge kwaliteit!

Nu aanvragenUw gegevens zijn succesvol verzonden. Hartelijk dank voor uw bericht.

Voorwaarden waardebon

  • U kunt meerdere demosets voor fotoboeken tegelijk bestellen
  • De 50% waardebon is niet te combineren met andere acties
  • U kunt geen andere fotoproducten samen met uw demoset voor fotoboek(en) bestellen.
  • De korting is exclusief de verzendkosten
  • De voorkant van de cover moet duidelijk als sample of demo worden gekenmerkt in een lettertype van minstens 30 pt.

Aanduiding op de cover

U krijgt een korting van 50% op uw demo fotoboek, wanneer de cover duidelijk als monster herkenbaar is. Om die reden dient de cover te worden ontworpen met het woord "sample", "voorbeeld", "portfolio", "studio fotoboek", demo-fotoboek of soortgelijk in een lettertype van minstens 30 pt.

Nu bestellen