Uw afbeelding op een hoogwaardige canvas

Uw € 15,- waardebon ter kennismaking*: WB450KMA

Canvas

* € 15,- waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-12-2017. De minimale bestelwaarde is € 30,- excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

Exclusieve look in galerij-kwaliteit

De fotocanvas met zijn fijne structuur overtuigt door de verfijnde en stijlvolle look in galerij-kwaliteit. De hoge resolutie en de maximale kwaliteit zorgen voor indrukwekkende haarscherpe afbeeldingen, op een briljante manier gepresenteerd. "Special effect" driedimensionale werking door het 2 cm dikke houten frame.

Wij spannen de bedrukte canvas/linnen met de hand op stabiele echt houten lijsten. Deze worden op de achterkant gefixeerd. Uw canvas wanddecoratie kan direct worden opgehangen. 

  • natuurlijk gekleurde, fijne canvas structuur (300 gr/m²)
  • HighEnd Latexdruk met een resolutie van 300 dpi
  • Hooge haarscherpe kleurweergave 
  • Stabiele echt houten lijsten (2 cm)
  • Spieën om na te spannen worden meegeleverd

Uw foto op canvas met een baklijst

Wilt u van uw foto op canvas een echte blikvanger maken?  Bestel dan uw foto met een baklijst in zwart of wit! Dit rond uw plaatje helemaal af en geeft die bijzondere galerie-look waar iedereen naar opzoek is.

Door de speciale omranding ontstaat er een 8 mm brede rand tussen uw foto en de houten baklijst. Dit geeft uw foto een uniek zwevend karakter. De foto op canvas kunt u in een handomdraai dankzij de meegeleverde ophangingen ophangen.

Baklijst voor uw foto op canvas
Saal Digital NL
Download in de App StoreOntdek het op Google Play