Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 24 klantbeoordelingen
5 sterren
20
4 sterren
4
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Hans schrijft op 21.01.2018
Het softwareprogramma is erg gebruiksvriendelijk. Tijdens het gebruik kan men nog van product veranderen. De consequenties worden er netjes bij vermeld. Het is even zoeken hoe een actie ongedaan gemaakt kan worden. Mooie kwaliteit en je ziet meteen bij je aanpassingen wat je moet betalen. Een aanrader.
Klantmeningen van 18.01.2018
Erg makkeliijk programma. zeer prettig in gebruik. Overzichtelijk
Klantmeningen van 18.01.2018
Ik heb nu al een aantal canvas doeken gekregen via Saal Digital en ze stellen me Nogsteeds niet teleur! Prachtige kwaliteit! Zou dit iedereen aanbevelen!

Check mijn Instagram pagina voor de resultaten!
@nick_jongerius_photography
Monique schrijft op 17.01.2018
Vandaag mijn wanddecoratie ontvangen..geweldig, super tevreden over de bestelling en verzending en natuurlijk over de kwaliteit !
Wendy schrijft op 15.01.2018
Op een woensdag heb ik de software gedowload en ben meteen aan de slag gegaan. Heel makkelijk kon ik uit diverse bestanden foto's uploaden. Van iedere foto wordt aangegeven of de kwaliteit voldoende of uitstekend is, zodat je hem kunt aanpassen. Nadat ik besteld had kreeg ik meteen een bevestiging. In de bevestiging stond het verzendnummer waardoor je de zending kunt volgen en weet wanneer het bezorgd wordt. Tot mijn verbazing werd het bestelde fotoboek op zaterdag al geleverd. Gauw hebben wij het pakje , dat door de druivenbus paste, opengemaakt. Een prachtig album kwam te voorschijn. Mooie heldere foto's op glanzend fotopapier. Wat ik echter niet heb kunnen vinden is of ik op de "rug" van het fotoalbum tekst had kunnen zetten, maar voor de rest zou ik zeker een volgend album via Saal Digitaal aanschaffen.

Onze reactie:
U kunt een tekst op de boekrug plaatsen door een tekstvenster toe te voegen en vervolgens bovenaan op de button "Op de boekrug" te klikken. U kunt ons support team voor vragen tijdens het ontwerpen altijd contacteren. Schrijft u een e-mail aan: support@saal-digital.nl
Klantmeningen van 14.01.2018
Het fotoboek bevat hele mooie kwalitatieve afdrukken. Na bestelling was er een snelle levering. Ik ben erg tevreden over het product.
Klantmeningen van 14.01.2018
Voor het eerst een van mijn foto's op canvas laten afdrukken en de kwaliteit valt me 100% mee. De foto ziet er goed uit, service en behulpzaamheid van Saal-Digitaal is prettig en snel.
james schrijft op 13.01.2018
software is enorm duidelijk en makkelijk in gebruik. ik vond alles snel terug en het uploaden nam amper tijd in beslag! zeker een aanrader!
Klantmeningen van 13.01.2018
Weer heel erg tevreden met een prachtig fotoalbum, kwaliteit en snelheid weer dik in orde!
Klantmeningen van 13.01.2018
Ik ben heel erg blij met mijn fotoboek, wat een prachtige kwaliteit!
Ernst schrijft op 13.01.2018
Ik was zeer benieuwd naar de producten van Saal Digitaal. Ik fotografeer veel en minstens 1 keer per jaar laat ik een aantal foto's afdrukken in een album. Nadat ik een leuke aanbieding op Fcebook was tegengekomen besloot ik een wanddecoratie te bestellen. Ik heb een foto die genomen is in een stoomtreintje bij het Valkenburgse meer tijdens zonsondergang. Deze foto is door het hoge contrast lastig af te drukken maar het resultaat mag er wezen. Ik heb wel een paar minuten zitten twijfelen op welk materiaal ik de foto zou laten afdrukken. Misschien dat ik voor de volgende bestelling het proefpakket ga aanvragen. Zoals ik al vermeld heb ben ik zeer enthousiast over het resultaat van de wanddecoratie maar ook de levering verliep als een (stoom)trein. Op dinsdagavond de bestelling gedaan en op vrijdag stond de besteldienst al voor de deur.
Jessey schrijft op 10.01.2018
De voorgaande leveringen zijn altijd goed verlopen dus ik verwacht van deze zending hetzelfde.

De software en de website werkt heel duidelijk en goed overzichtelijk
Yvonne schrijft op 09.01.2018
Het fotoboek maken ging snel en gemakkelijk. Er waren leuke achtergronden en cliparts om het boek nog persoonlijker te maken.
Ik zal Saal Digitaal ook aanbevelen bij familie en vrienden!
Klantmeningen van 09.01.2018
Prima servicer, excellente afwerking en alles conform verwachting, een echte aanrader om Saal Digitaal te kiezen voor fotoproducten
Naomi schrijft op 08.01.2018
Ik ben zeer tevreden van het fotoboek. Het is uitstekende kwaliteit en werd ook snel geleverd. Het enige minpuntje vond ik de voorkant van het fotoboek, de kleur zag er iets anders uit dan op de software. Een foto op de voorkant was waarschijnlijk beter geweest. Voor de rest super tevreden!

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Laat u ons graag weten via de bestelmanager wat voor een cover u had verwacht en wij bieden u een oplossing naar tevredenheid. Link: https://www.saal-digital.nl/service/bestelstatus/.
Klantmeningen van 08.01.2018
Ik heb net het fotoboek ontvangen. Ik ga het gebruiken als portfolio. De foto''s en het boek zien er prachtig uit. Super blij mee!!
johan schrijft op 06.01.2018
Wat was de levering supersnel en strak. Netjes verpakt, mooi afgewerkt. Het contrast krijgt door de burtlerfinish een mooie boost ook bij B&W. Een prachtstuk dat veel positieve reacties oogst
Klantmeningen van 06.01.2018
Wat een geweldige service, een achteraf onterechte klacht werd zeer snel (binnen 1 dag) naar meer dan tevredenheid opgelost
Klantmeningen van 05.01.2018
Via Facebook kwam ik bij Saal Digital terecht.
Ik kreeg een kortingscode om een fotoboek te testen.
Het was even wennen aan het fotoprogramma, maar eenmaal een poosje bezig was ik niet te stoppen. Wat een mooie sjablonen en mogelijkheden zijn er.
Vandaag het fotoboek thuis ontvangen. Het is schitterend en helemaal hoe ik het wilde en verwacht had.
De bladen zijn stevig en de foto's zijn heel scherp, zelfs die ik met mijn mobiel gemaakt heb.
Ik ga zeker vaker van jullie producten gebruik maken en zal het ook anderen aanraden.
Mascha schrijft op 05.01.2018
De software heb ik verder niet heel erg uitgetest, want ik wist exact wat ik wilde; alleen een foto op acryl.
Dit verliep vlekkeloos.
Alles wijst zich vanzelf, en je hebt de juiste instellingen ook zo te pakken.

Het was een verrassing dat er geen ophangsysteem standaard bij zit, ook wel handig. Want nu kon ik zelf kiezen wat ik graag wilde hebben als ophangsysteem. En mocht ik de foto niet op willen hangen, of een eigen systeem hebben, dan zou ik dit zelfs weg kunnen laten.

De achtergronden en lay-outs die toe te voegen zijn, dat was in mijn geval overbodig.
Voor de leek is misschien makkelijk, maar dat doe ik toch echt allemaal liever zelf in Photoshop.
Ik hou zelf liever van strak, dus ik vind dit sowieso overbodig..

Het bestellen daarna gaat ook vliegensvlug en voor je het weet ben je aangeland bij de betaalpagina, nu had ik een kortingcode die helaas net verlopen was.
Ondanks alle herinnermailtjes van Saal-Digital was ik toch te laat met mijn bestelling..!
Dit is keurig netjes opgelost, de code is 2 weken verlengd! Wat een service!!!!
Ik vond het jammer dat ik niet kon kiezen voor betalen via IDEAL, maar gelukkig heb ik ook nog een creditcard.
Denk dat dit wel mensen tegenhoudt om te bestellen, want niet iedereen heeft de beschikking over een andere manier van betalen dan IDEAL.

De afhandeling verliep daarna ook heel erg netjes en vlotjes.
Ondanks de drukke feestdagen had ik mijn bestelling 7 dagen later in de brievenbus!
Het pakket kon onmogelijk beschadigen tijdens het transport, want professioneel strak ingepakt in karton.
En binnen ook in bubbeltjesplastic.

Dan het product zelf; Heeel heeel mooi! Ondanks mijn overdreven bewerking van de foto, ziet het er onwijs smooth uit.
Echt een pareltje voor aan de muur.
Het ophangsysteem ziet er ook heel solide en professioneel uit.
Er zit nog een extra plastic beschermlaagje op het acryl, het was maar goed dat er een sticker op zat dat dit folie-tje erop zat en er nog af moest. Want anders had ik dat echt niet gezien!
Zodra het eraf was, restte er alleen nog het "waaauw moment".

Kortom echt een aanrader!
Jac schrijft op 05.01.2018
Heb een mooie wanddecoratie mogen testen voor Saal Digitaal. Prachtig resultaat hangt perfect in de studio.
Voor iedereen een aanrader, echt waar voor je geld.

mvg Jac
Klantmeningen van 04.01.2018
Goede kwaliteit foto op alu. Niets op aan te merken. Prima kleuren en afdruk kwaliteit.
Sonja schrijft op 02.01.2018
Ik heb een fotoboek van de fa. Saal mogen testen en heb gekozen voor de 13x20 cm variant met softcover en glanzende pagina’s.

Allereerst vind ik het erg prettig dat de software ook op een Mac computer te gebruiken is.
De software is, na even uitzoeken waar alles voor dient, vriendelijk in het gebruik en biedt voor de gemiddelde klant voldoende mogelijkheden.

Na het maken van het boek verliep ook het plaatsen van de bestelling naar behoren.
Enige minpuntje is dat betalen met Ideal niet mogelijk is.

I.v.m. de feestdagen heeft de verzending wellicht wat langer geduurd dan normaal.
Op 19-12 besteld en 29-12 ontvangen.

Dan het resultaat:
Het boekje is netjes afgewerkt en op dik glanzend materiaal afgedrukt.
Het zijn echte fotoafdrukken dus gelukkig geen drukwerkrasters aanwezig.
De kleuren zijn helder, verzadigd en komen goed overeen met de originele bestanden. Ook de scherpte is goed.
De afdrukkwaliteit is naar mijn mening prima in orde.

Ik was op zoek naar een bedrijf wat kwalitatief goede fotoboeken leverde, gezien mijn vorige leverancier failliet is.
Ik ben blij te kunnen melden dat ik in Saal een waardige vervanger heb gevonden.

Wat mij betreft op naar de volgende bestelling!
a schrijft op 02.01.2018
Altijd een fijne service en snel antwoord op me mails
Levertijd altijd op tijd! en de kwaliteit is super!


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen