Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 272 klantbeoordelingen
5 sterren
191
4 sterren
77
3 sterren
4
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Klantmeningen van 17.08.2017
Ik werk altijd prettig samen met Saal Digiaal. De website is gemakkelijk, de producten zijn top, de levering is snel en netjes en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Wat wil een mens nog meer. Ohja ze zijn betaalbaar.
Martin schrijft op 17.08.2017
De informatie over het proces van levering was adequaat. Het pakket zelf was perfect ingepakt zodat er niets kon beschadigen tijdens het transport. Het is mijn eerste afdruk op alu dibond en vanwege de mededeling op de site dat zw/w erg geschikt is voor de Butler finish heb ik daarvoor gekozen. Ik twijfel echter of dit een goede keuze is geweest, maar kan niet vergelijken. Hoewel de kwaliteit van het product erg goed is, vind ik de afdruk wat donker overkomen. Of dat door de butler finish komt? Ook spiegelt het een beetje, ook hier weer de vraag of dat door de butler finish komt?
Alles overziende ben ik tevreden over de kwaliteit maar zou ik voor de afdruk zelf beter hebben gekozen voor acryl glas of gewone alu dibond.

Onze reactie:
Een eigenschap van Alu-Dibond Butlerfinish® is dat de lichte delen van uw afbeelding niet worden afgedrukt en dat het aluminium doorschijnt (te zien is). Jammer dat uw foto wat te donker is en het materiaal u niet geheel bevalt voor de afbeelding. U heeft te allen tijde recht op 100% kwaliteit en tevredenheid. Reclameert u svp uw wanddecoratie in de bestelmanager en wij zullen u een oplossing naar tevredenheid aanbieden.
Klantmeningen van 17.08.2017
Ben reuze benieuwd naar de kwaliteit!
Wim schrijft op 17.08.2017
Wederom weer zeer tevreden over de wanddecoraties. Top kwaliteit. Tevens keurig en goed verpakt zodat beschadigingen bijna niet mogelijk zijn.

Wel was even onduidelijk waar het pakket was en wanneer het bezocht zou worden. Maar dat kwam ook gelukkig weer goed.

Bestellingen weer netjes af kunnen leveren bij een zeer tevreden klant.
Klantmeningen van 17.08.2017
Saal levert snel goede kwaliteit foto boeken
Laurens schrijft op 16.08.2017
Prima in orde!
Klantmeningen van 14.08.2017
Ik kan helaas nog niks zeggen over het uiteindelijke product, maar ik kan wel vermelden dat dat software voor het maken van een album zeer goed werkt. Zodra ik het product binnen heb dan maak ik een review.
Ingrid schrijft op 14.08.2017
Een fijn bedrijf.
Professionele uitstraling, klantvriendelijk.
Goede acties. Helpen mee probleemoplossend te denken.

Kwaliteit van het materiaal is erg goed.
Fokke schrijft op 12.08.2017
Wat een prachtig boek hebben jullie gemaakt! De software werkt geweldig, alle vrijheid en een heleboel hulpmiddelen (achtergronden, tekstmogelijkheden, enz enz). Nadat ik het boek besteld had, duurde het maar 1 dag of ik kreeg al bericht dat het verstuurd was! En twee dagen later werd het keurig bezorgd.
En het resultaat, want daar gaat het natuurlijk om, is gewoonweg geweldig. Ik had de matte versie gekozen, hoewel ik mijn foto's meestal op glanzend papier laat afdrukken. Maar ik werd zeker niet teleurgesteld! Ziet er top uit.
Leo schrijft op 12.08.2017
Ik heb nu één (proef)fotoboek laten maken via SaalDigital. Tot nu toe altijd gewerkt met CeWe (waarover ik zeer tevreden ben!). Ik ben ook tevreden over de kwaliteit van het boek van Saal. De kleuren spatten ervan af en de foto's zijn superscherp. In tegenstelling tot CeWe is de eerste pagina niet wit maar bedrukt. Dit vind ik wel een voordeel.
De software is redelijk compleet en werkt intuïtief. (het is alleen jammer dat er maar weinig lay-out voorbeelden zijn). Er is maar een soort fotopapier beschikbaar. Dit is op zich geen probleem want dit beschikbare fotopapier levert uiteraard de beste kwaliteit. Alleen als je een goedkopere versie wilt maken heb je geen alternatief. Het laden van de foto's in het boek tijdens het maken gaat niet erg snel, maar dit is op zich geen significant probleem.
De levering was supersnel (woensdag besteld, zaterdag in huis). Het is alleen te bezorgen via DHL en er is geen mogelijkheid van afhalen (dus extra hoge verzendkosten) dit in tegenstelling tot CeWe. Wat wel af te halen is tegen aanzienlijk lagere kosten. (dit scheelt op een boek van 26 pag. toch bijna 10% in de totale prijs)
Klantmeningen van 11.08.2017
Prima website en software. Alleen het geprinte eindresultaat is minder dan verwacht. De kleuren zijn vager geworden en het contrast is minder. Al met al het fotoboek krijgt van mij een 5.5

Onze reactie:
Bedankt voor uw mening. Wanneer de kleuren niet zijn zoals het zou moeten zijn kunt u uw bestelling reclameren in uw Bestelmanager. Dan gaan we nakijken waar dit aan ligt en het probleem oplossen. We willen dat onze klanten 100% tevreden zijn!
Wim schrijft op 11.08.2017
Prima werk weer van Saal.
Snelle levering en top kwaliteit van materiaal en kleuren.
Zeer tevreden.
arjan schrijft op 10.08.2017
Ik heb dit produkt mogen testen. En ik moet zeggen dat ik het program waar we mee kunnen werken uitstekend is werk heel makkelijk , en veel mogelijk heden. Het up-laoden ging snel de levering in de vakatie tijd nou mijn compliment.
Ik kan Saal dan ook aan ieder aanbevelen. was mijn eerst maar zeer zeker niet mijn laaste boek.
Frank schrijft op 10.08.2017
De boeken zien er goed uit en je kan aardig wat opties kiezen om het boek te personaliseren. We hebben voorgaande keer een boek gekregen van iemand anders, dat zal waarschijnlijk niet vaak voorkomen. Verder gebruik ik Indesign voor het maken van de boeken dus weet ik niet hoe de software van Saal zelf werkt.

Onze reactie:
Wij exuseren voor het ongemak. Dit is een uitzondering geweest.
Terry schrijft op 08.08.2017
Zeer tevreden over de kwaliteit. Snelle service.
Klantmeningen van 08.08.2017
Ik heb al verschillende bestellingen gedaan. Ben steeds tevreden. Laatste bestelling zwart wit afdrukken afdrukken op Fineart Photorag. Prachtig ! Daarbij een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, die voor mij nog beter werd met de introduktie korting van 15 euro.

Bedankt, Clasien
Cindy schrijft op 08.08.2017
Heel erg tevreden over de kwaliteit van mijn eerst bestelde fotoboek bij Saal Digitaal. Ook anderen waren direct enthousiast bij het zien van het boekwerk. De software werkt prima en snel. De beelden zijn kleurrijk en scherp. Het papier schitterend mooi! En binding van het boek zat ook keurig in elkaar!
Ik zou het wel leuk vinden als er nog iets meer opties zouden zijn qua diversiteit van de kaders om foto's. Maar nogmaals heel erg blij met het eindresultaat . Ik bestel zeker weer bij Saal Digitaal.
Ido schrijft op 06.08.2017
Tijdens de Fotofair gesproken met Shiva over een mogelijke samenwerking tussen onze fotoclub en Saal-digital. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een sponsoring van onze jaarlijkse expositie op 9/10 september 2017, waarvoor onze hartelijke dank!!
Mark schrijft op 05.08.2017
best goeie website, wel wat aan de dure kant maar dan krijg je wel goeie kwaliteit.
Klantmeningen van 03.08.2017
Ik kreeg de kans om een fotoboek te maken via Saal-Digitall.
Na een kleine week viel het boek op de mat.
Snelle service.
Goed verpakt.
Prachtig mooi afgedrukt op glanzend dik papier.
Ik ben er heel blij mee en kan Saal-Digital aanbevelen bij iedereen die zijn foto's in een mooi album wil zetten
Gera schrijft op 02.08.2017
De afdruk op Acrylglas was schitterend!
Zelfs mooier dan ik had verwacht.
Snelle levering (ondanks dat het weekend er tussen zat en perfecte verpakking.
Top!!!!
http://haagsallerlei.nl/saal-digitaal-maakt-pronkstuk-foto/
Martijn schrijft op 01.08.2017
Van Saal Digital Nederland een tegoedbon ontvangen om een fotoboek te testen. Ik heb uiteindelijk voor een 19x19cm Fotoboek XT (extra thick) met glanzende pagina’s gekozen. Het boek zelf is van zeer hoge kwaliteit. Het is luxer dan het luxte boek wat de grote concurrenten aanbieden. Het 600 g/m2 is echt zeer indrukwekkend. Zeker voor de meeste speciale momenten (zoals een trouwdag) is dit echt perfect. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Wat betreft de software; deze werkt naar behoren, hoewel het aantal standaard lay-out mijn inziens wat beperkt is. De optie om een eigen lay-out op te slaan heb ik daarnaast niet kunnen vinden. Ook worden foto's niet automatisch uitgelijnd, wat het af ten toe moeilijk maakt om te ze zien of alle foto's even groot zijn/recht staan/etc. wanneer je afwijkt van de standaard lay-outs.

De bestelling zelf was weer verassend snel verstuurd. Zondag besteld, maandag verstuurd. Helaas is de verzending via DHL Duitsland minder snel en moest ik uiteindelijke tot vrijdag wachten om het fotoboek ook daadwerkelijk in hand te nemen. Dit was de vorige keer dat ik bij Saal Digital bestelde niet anders. Op zich geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden.

Conclusie: dit is na mijn tweede bestelling bij Saal Digital (eerder een 20x30cm afdruk op Acrylglas gekocht, waar ik ook zeer tevreden mee was) en zeker niet mijn laatste bestelling. Sommige prijzen zijn iets hoger dan die van de concurrentie, maar de kwaliteit is mijn inziens net wat hoger. Voor de veeleisende (amateur) fotograaf zeker een aanrader!
Klantmeningen van 31.07.2017
De kwaliteit is super mooi en het wordt altijd heel snel geleverd! Ik heb ook nog nooit beschadigde foto's gekregen. Bedankt!
Klantmeningen van 29.07.2017
Jammer dat het niet mogelijk is op bij Saal digitaal met ideal te betalen..
Martin schrijft op 29.07.2017
Via Facebook gereageerd op de aanbieding om een fotoboek te maken met een waardebon van €40 en dan te laten weten wat de bevindingen zijn.
Eerst voor jezelf de keuze maken welke foto's je erin wil hebben en dan met behulp van de Software van Saal Digitaal en boek ontwikkelen.
Heb gekozen voor matte uitvoering zowel buiten als binnenzijde in het formaat 28x19 liggend.
Het was wel iets slepen met de foto's omdat het formaat niet overeenkomt , maar dat ging verder goed.
Woensdagavond besteld , donderdag voor de middag een mail dat de bestelling verstuurd was en zaterdag in de loop van de ochtend al in huis.
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en ook zeker over de kwaliteit van het fotoboek , waar de foto's qua kleur en scherpte goed uitkomen.
Wat mij betreft hebben ze er een klant bij
Klantmeningen van 29.07.2017
Wat een superkwaliteit!
Ben zeer tevreden mijn foto krijgt dankzij jullie alle eer die het verdient
Kom zeker bij jullie terug!!!
Har schrijft op 28.07.2017
Prima mooi boek degelijk materiaal snelle levertijd, zeker aan te bevelen
Klantmeningen van 28.07.2017
De produkten zijn echt top en de software is niet moeilijk en bij vragen staan ze altijd klaar
Klantmeningen van 26.07.2017
geweldig makkelijk programma om hele mooie producten te bestellen.
Ik ben fan en zal zeker weer bestellen in de toekomst
Klantmeningen van 26.07.2017
Vandaag mijn fotoboek ontvangen.
Deze is zo mooi en van super kwaliteit.
En zo snel geleverd ook.
Software is ook prima te doen.
Ik ben helemaal gelukkig bedankt.
RF schrijft op 25.07.2017
Buitenom een snelle levering een prima kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden , de software is eenvoudig in gebruik maar kent best wel wat mogelijkheden. De prijs is zeker goed gezien de kwaliteit die geleverd word. Wij zijn dik tevreden, elke keer weer!
Henri schrijft op 25.07.2017
prima boeken en producten
aan een fatsoenlijke prijs
Klantmeningen van 24.07.2017
de software is soms lastig om mee te werken, maar went redelijk snel. iets meer hulp voor de mensen die niet zo goed zijn met computers zou een goed idee kunnen zijn. verder overall 100% tevreden mee tot zover.
Klantmeningen van 24.07.2017
Wat een aangename verrassing voor een "beginnend" fotograaf om deze mooie producten uit te mogen proberen. Het door mij ontvangen fotoboek oogst alom bewondering!

nu mocht ik ook een wanddecoratie uit proberen en ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit.
Gerda schrijft op 23.07.2017
Software is erg gebruiksvriendelijk.
Wat ik mis is de mogelijkheid om tekst op de rug van het boek te zetten.
Ook prettig om de eigen pagina indeling op te slaan.
Onder het hoofdje afbeeldingen heb ik geprobeerd een eigen afbeelding voor de achtergrond op te slaan wat helaas niet lukte.
Mooi papier en goed ingebonden. Kans lijkt me klein dat de bladen na veel gebruik er uitvallen wat ik erg prettig vind
Aparte sjabloons om de foto's heen wat het boek een eigen karakter geeft.
U heeft er een tevreden klant bij, zeker als ik een titel op de rug kan zetten.

Groet met een glimlach Gerda Snip.

Onze reactie:
U kunt graag in onze software een tekst op de boekrug van uw cover plaatsen. Vult u een tekstveld toe en klikt u bovenaan op: "Op de boekrug". Als u een foto heeft ingevoegd op de pagina kunt u met de rechtermuis klikken op de afbeelding en kiezen voor: " Afbeelding als achtergrond gebruiken". Bij vragen tijdens het ontwerpen kunt altijd contact opnemen met: support@saal-digital.nl.
Hans schrijft op 22.07.2017
Prima kwaliteit afdruk. Snelle levering. De prijs voor een afdruk van 30x20 cm vind ik wel aan de hoge kant!!
Dirk schrijft op 22.07.2017
Vandaag mijn aluminium foto afdruk binnen gekregen, en was net zo verbaast over de kwaliteit toen ik mijn fotoboek van hun had binnen gekregen, alles is gewoon in de puntjes super, en zelf hoe het verstuurd wordt er is echt niets over te klagen bij Saal Digital.
Mijn fotoboek al aan diverse mensen laten zien en ze zeiden allemaal het zelfde, wat een kwaliteit.
Voor de mensen die meer foto's van mij willen zien kijk eens op DK360.nl
Klantmeningen van 22.07.2017
superkwaliteit wanddecoratie
Else schrijft op 22.07.2017
REVIEW- “ Fotoboek - SAAL”,
Dank dat ik mee mocht doen om Uw fotoboek te testen.
Het heeft even geduurd voordat ik hem klaar had, maar eind deze week mocht ik hem dan toch ontvangen.

Mijn eerste indruk is:
Mooi boek
Mooie kaft( wij kozen de LEISTEEN uitvoering)
Foto’s zijn goed afgedrukt op stevig dik papier.
Het boek valt mooi open.
Je ziet geen naad als je een doorlopende foto hebt op twee pagina’s.
Ziet er goed uit…..
MAAR….:

Het viel mij op dat het boek niet begint en eindigt met een los tussenblad. Je slaat je boek open en…meteen zit er aan de binnen kant van het kaft jouw eerste fotopagina?
Zo eindigt het boek ook!

Ook had ik moeite met de tekstvakjes. Die zijn er wel, maar waren lastig in de vullen en of te verplaatsen. Ik ben bij HEMA en Albelli gewend dat het komt te staan waar IK het wil hebben!
Ik kon wel hulp hiervoor krijgen van jullie, maar dan via de mail.
Persoonlijk had ik even iemand aan de telefoon gehad die mij uitleg gaf terwijl ik achter mijn PC zit!

Jammer vond ik ook dat ik geen foto kon gebruiken voor de voor en achterkant en ook dus niet tekst en jaartal op de rugkant kon plaatsen.

Conclusie:
Mooi album en mooie afdruk.
Maar die paar puntjes van (opbouwende kritiek) mogen wat mij betreft wel verbeterd worden.
Met vriendelijke groet,

Onze reactie:
U kunt er in de software voor kiezen om direct aan de binnenkant te ontwerpen. Indien u dit niet wilt, kunt u de eerste en laatste pagina graag vrij laten. Op de leisteen cover kunt u ook graag een titel of tekst op de boekrug plaatsen. Klikt u op "Tekstvenster toevoegen" en klik vervolgens op: "Op de boekrug". Wij geven graag via de mail technisch support via support@saal-digital.nl, omdat wij zo direct voorbeelden voor u mee kunnen sturen.
Klantmeningen van 21.07.2017
De foto uploaden ging gemakkelijk en na een paar dagen de foto op dibond in huis. De foto is mat en heel neutraal geprint. Hij oogt minder contrastrijk dan een normale print, maar wel fraai. Het vierkante frame aan de achterzijde van de foto (behoorlijke meerprijs) is van goede kwaliteit. Overigens was de verpakking van de foto uitstekend, de kans op beschadigingen is daardoor minimaal.
Dirk schrijft op 19.07.2017
Vandaag mijn schitterende foto boek van Saal Digital Nederland binnen gekregen en kan maar een ding zeggen kwaliteit van de bovenste plank, Heb vaak wel eens een fotoboek laten maken maar dit is wel de beste tot nu toe. Heb het al meerdere Facebook pagina's gedeeld.
Maurice schrijft op 19.07.2017
Dank je wel voor de ze kans
Klantmeningen van 18.07.2017
Al 3de fotoboek besteld naar alle tevredenheid.
Klantmeningen van 18.07.2017
Ik ben mega te spreken over mijn fotoboek. De foto's zijn in prachtige kwaliteit gedrukt om mooi dik en stevig papier. Het boek staat als een parel te shinen in mijn kamer.
Klantmeningen van 17.07.2017
Ik vind de service erg prettig. Het bestelproces verliep ook prima. De kwaliteit en levertijd kan ik nog niet beoordelen, dat moet ik nog even afwachten. Alleen een prettige manier van betalen, zonder creditcard of Paypal ontbreekt nog. Ideal bijv., waarmee je direct bij je eigen bank kunt inloggen en betalen.
Johan schrijft op 16.07.2017
Mooie en stevige wanddecoratie in plexiglas met praktisch ophangsysteem. Was een introductieaanbod ter waarde van 50 euro, waarvoor dank. De foto komt heel goed tot zijn recht zo. Kleuren ok en kwaliteitsvolle afwerking. Aanrader.
Klantmeningen van 16.07.2017
Mooie kwaliteit en snelle levering.
Leuk om je eigen foto op canvas te zien.
Klantmeningen van 15.07.2017
Foto op alubond ziet er perfect uit super scherp en mooi afgedrukt , mooi ophang systeem zeker de moeite waard om eens te bestellen
Joyce schrijft op 15.07.2017
Nooie kwaliteit, snelle levering, zeer goede customer service!
Software was even wennen, maar wel makkelijk te gebruiken.

Zal zeker vaker gaan bestellen. Enige jammere is dat de albums voorbereid bij pixum/cewe/kruidvat niet in te laden zijn in jullie software, anders had ik direct nog 2 albums besteld.

Zeer tevreden en zal jullie zeker aanbevelen.
Reviews staan ook op mn facebook en instagram!
Jeroen schrijft op 11.07.2017
Ik ben enorm tevreden over alles!
Het enige puntje vond ik dat de site redelijk onduidelijk is, maar de app daarintegen werkt perfect!
Klantmeningen van 11.07.2017
goede service en hele goede kwaliteit!
Klantmeningen van 10.07.2017
Ik kan niet wachten de mooie foto's in het eerste Dierenfotografie album te zien!
Edith schrijft op 10.07.2017
Het fotoboek dat ik heb gemaakt (vierkant 29x29 cm) heb ik zojuist ontvangen. Het is een woord FANTASTISCH. Mooie kwaliteit papier en de afdrukkwaliteit bijzonder hoog. Heb net al vernomen dat anderen het boek willen nabestellen.
Leonie schrijft op 09.07.2017
Ik ben heel blij met het fotoboek, prachtige kwaliteit. We zijn 25 jaar getrouwd en samen op vakantie geweest naar Corfu. Deze herinnering zijn nu vastgelegd in een mooi boek
Ramona schrijft op 07.07.2017
Het enige wat echt verbeterd moet worden is reageren op de mail. Na dat ik eindelijk contact had ging het wel goed. Mijn actiecode werd ook verlengt en dat was fijn. Programma is duidelijk je kan, prettig ook dat je een project op kan slaan en de volgende dag verder kan gaan. Verder is de kwaliteit van de afdruk super mooi. Ik ben zeer tevreden mee.

Het is was ook snel klaar. Ik vond het wel jammer dat je alleen met Paypal of creditcard kon afrekenen. Zodra er met Ideal betaald kan worden zal ik zeker vaker iets bestellen.
Klantmeningen van 07.07.2017
Via Mail contact gehad en was hier zeer over te spreken,
via de gedownloade software het foto album gemaakt wat zeer makkelijk ging, alles is uitermate overzichtelijk.
Nu in spanning afwachten tot het foto album binnen is.
Hans schrijft op 05.07.2017
Een heel mooi product met prima kwaliteit en scherpte van de afdrukken.
Dik papier waarop de foto's zijn afgedrukt en vervolgens in een mooi album verwerkt.
Zeker voor herhaling vatbaar!!
Jolanda schrijft op 02.07.2017
Als je een portfolio wilt hebben als fotograaf zou ik deze beslist aanraden. Zelf ben ik zeer kritisch op het afdrukken van foto's en ben bij verschillende afdrukfirma's geweest maar bij geen een ben ik zo tevreden geweest als bij Saal Digital. Ik was Zeker als je kijkt naar de kleuren, die zijn ze exact als de foto die je instuurt. Dit is zeker niet overal zo en ik was daarom ook sceptisch toen ik ging bestellen bij Saal Digital, onterecht dus want het was TOP.
Klein puntje van feedback. Iets betere uitleg van het positioneren van de fotos op de bladen.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor de tip! We gaan dit aanpassen.
Jeroen schrijft op 01.07.2017
Goed programma makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden om je fotoboek te personaliseren.
Bea schrijft op 30.06.2017
Ik was een van de gelukkigen die een fotoboek mocht testen met daarin mijn eigen foto's.
Binnen een paar dagen had ik een prachtig fotoboek in huis van een geweldige kwaliteit.
Erg blij mee.
Saal is een aanrader voor kwalitatief hoogwaardige afdrukken van je mooiste foto's.


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen