Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 183 klantbeoordelingen
5 sterren
134
4 sterren
49
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Wim schrijft op 31.12.2016
Review:
Fotoboek gemaakt op mat fotopapier met foto-omslag.
De software werkt goed, grootste nadeel is dat er geen snap-to-grid mogelijk is. Hierdoor kost het exact plaatsen van foto’s veel werk. Het programma werkt snel. Veel mogelijkheden voor achtergrond, kaders en clipart. Selectie van foto’s is gemakkelijk. Het afbeeldingmenu geeft een mooi overzicht van alles wat je nodig hebt voor een afbeelding. Automatische deselectie van autocorrectie bij een foto die al bewerkt is is handig.
De pdf preview is SUPER, kan ik gemakkelijk anderen even een controle laten doen en alle checken op fouten.
Het boek is kwalitatief erg goed, fotokwaliteit is goed en de binding zier ook goed uit met een mooie lay-flat. Geen gradiënten of artefacten door te veel compressie in de foto’s. De eerste pagina begint direct op de binnenkant van het kaft, normaal gesproken begint een boek op de rechter pagina. Hier moet je even rekening mee houden door bijv. op de eerste pagina een grote (introductie)foto te plaatsen.
Wel rekening houden met de verzendkosten bij de totaalprijs. Printen en bezorgen ging erg snel. Vragen en opmerkingen via email werden redelijk snel beantwoord (ivm feestdagen?).

Opmerkingen ter verbetering:

Bij het starten is niet direct duidelijk waar je je bestaande project kunt openen (staat heel erg klein onderaan).

Ook bij een lege layout is het handig om toch een standaard tekstvak op de rug en op het voorblad te krijgen, zodat je het niet vergeet (ik kwam er te laat achter dat ik geen titel op de kaft had, heb dus nu een fotoboek zonder titel...).

Rechter muisknop werkt niet op voor/achterpagina. Op voorpagina alleen foto op achtergrond door bij het slepen de blauwe selectie te gebruiken.

Snap to grid is voor mij essentieel om de snelheid van werken te verhogen (evt. in combinatie met ctrl en shift toetsen), dit werkt nu niet. Ook de hulplijnen kun je daarvoor niet gebruiken. Ik mis de mogelijkheid om het nulpunt van het grid te verzetten, ik wil deze graag op de snijlijn zodat ik er bij het invoeren van de positie van de foto geen rekening mee hoef te houden.

Maatvoering is niet altijd precies: bij het uitlijnen scheelt er altijd een paar tiende millimeters
Instellingen van uitlijnen met andere foto’s kanten en binnenkant worden niet onthouden.

Ik zou graag een functie hebben waarbij je door te dubbelklikken op een foto de afmetingen naar de dichtstbijzijnde afronding van het grid gaan: bijv. grid 0,5: 4,3 wordt 4,5 en 6,12 wordt 6.

De sliders voor grootte-instelling van objecten stapsgewijs maken afh. van gridgrootte of in mm. Nu is het tienden/duizenden van millimeters, dat is veel te nauwkeurig en werkt niet handig.

Bij het inslepen van een landscape foto is deze altijd te groot, mag 2/3 kleiner.

Het is niet mogelijk om een achtergrond voor de linker of rechter pagina te selecteren, alleen voor de gehele spread. Ik gebruik vaak verschillende achtergronden per onderwerp, die zijn niet altijd verdeeld over twee pagina’s.

Ik mis verder de mogelijkheid om een effect te kopiëren, soms weet je niet meer precies welke instelling je precies had gedaan bij een bepaalde foto. Nu moet je alles overtypen of door wat slimme acties de instellingen laten overnemen.

Bij het zoomen werken de sliders voor de pagina niet meer goed en van een geselecteerd foto gaat het selectiekader dwars door de menus.

De installatie op een van mijn PC’s verliep niet goed vanwege een oude Adobe AIR versie die na herhaald proberen niet te verwijderen was. Op een andere PC verliep het wel goed.

De voorbeelden zijn half Duits en Nederlands.

Bedankt voor de mogelijkheid om een fotoboek te proberen, hopelijk kunnen jullie wat met de opmerkingen.

Onze reactie:
De software ontwikkelaars van Saal-Digital bedanken zich zeer voor uw tips. Wij nemen alle door u gegeven tips mee voor onze nieuwe software-release.
Patrice schrijft op 30.12.2016
Saal Digital maakt haar naam waar met bruikbare software, portfolio pdf en als eindresultaat mooie prints in een professioneel boekwerk. Saal levert met passie, overgave, enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid mijn boek Soul of Silence. Een aanrader voor als je op zoek bent naar bruikbare software voor een professionele portfolio wat resulteert in een bruikbare digitale pdf en/of een hoogwaardige print in boekvorm of anders.

De kwaliteit, service, levertijd, software en de print van mijn portfolio boek SOS krijgen 5 sterren. Deze eerste portfolio met 28 Zeeuws-Vlaamse landschappen van mijn serie Soul of Silence is geslaagd en zal zeker bij Saal een vervolg krijgen. Bedankt Saal voor dit mooie eerste eindresultaat! Volg en like mijn facebookpagina: www.facebook.com/patricetroostphotography voor het laatste nieuws over SOS. Onderstaand mijn uitgebreide review in before, during en after: http://phototroost.com/gallery/soulofsilence/
Esmira schrijft op 28.12.2016
In het begin moet je doorhebben hoe het programma werkt, maar als je dit eenmaal door hebt is het een fijn en gemakkelijk programma. Ook complimenten voor de service, door overlijden in familie had ik nog geen tijd gehad.Door mail contact hebben zij mij gevraagd of ik de fotoboek nog wou maken, ik gaf dit aan en ze hebben mijn code verlengd. Prima bedrijf!!
Coby schrijft op 28.12.2016
Dankbaar heb ik gebruik gemaakt van de review actie via Facebook.
Het boek heb ik nog niet ontvangen, maar ik heb er alle vertrouwen in het goede resultaat.
Het samenstellen van het boek is zeer gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid. Het is een plezier om een fotoboek via Saal digital samen te stellen. Het kostte mij alleen wat moeite om het opgeslagen project weer terug te vinden, maar verder tot nu toe alleen maar lof.
Ik zal ook zeker gebruik maken van de portfolio actie met flinke korting. Hier word je als fotograaf blij van.
Klantmeningen van 28.12.2016
foto's laten afdrukken, een poster laten afdrukken, en wand decoratie laten afdrukken
goede kwaliteit, goede levering!
erg tevreden!
Julian schrijft op 27.12.2016
Erg blij en tevreden met mijn fotoboek! Foto's zijn van hoge kwaliteit en de kleuren komen goed overeen. Lederen cover is ook zeker een aanrader voor een chique fotoalbum. Al met al dik tevreden!
Klantmeningen van 26.12.2016
Eindelijk zelf een Gallery Print in museumkwaliteit aan de muur...........ziet er prachtig uit! Blij mee.......mijn eigen kunst aan de muur.
Klantmeningen van 25.12.2016
Duidelijk werkende software. Makkelijk in gebruik.
Marion schrijft op 24.12.2016
De albums die ik tot nu toe heb besteld bij jullie zijn als door een ringetje te halen, super mooi en prachtige kwaliteit. Vorige keer had ik echter een probleem met de website om te zien wanneer het geleverd werd en dit keer weer. Hij ligt al naast me maar ik vind het fijn te weten wanneer het komt . Dat is het enige dat ik als opmerking heb.
Verder prima service, ook bij het vorige album dat door een colabadje was beschadigd en toen binnen no time is vervangen. Super.
Ik ben zeer tevreden en dit is dan ook zeker niet het laatste album dat bij jullie besteld gaat worden. Ben namelijk alweer met de volgende bezig ...
Klantmeningen van 22.12.2016
Fotoboek besteld met de gemakkelijke en gebruiksvriendelijke software. Veel mogelijkheden. Kwalitatief erg goed, mooi kleuren en strak afgewerkt. Snelle levering binnen 3 dagen.
Klantmeningen van 21.12.2016
Ik heb een fotoboek mogen uitproberen in ruil voor een review.
Mijn advies is, maak er geen haastklus van!
Inmiddels nu mijn derde en niet laatste boek geupload en ik verwacht hem binnenkort weer thuis. Niets op aan te merken.

Groeten
Marjoleine schrijft op 21.12.2016
Via Saal Digital een fotoboek mogen maken om te testen.
Zeer goeie kwaliteit stevig papier en mooie kleuren.
Foto's lopen mooi door over 2 pagina's door de lay flat binding.
Software is klantvriendelijk en makkelijk in gebruik.
Heb geen hulp nodig gehad dus kan geen mening geven over de klantenservice van Saal Digital.
Levering was goed te volgen en snel.
Al met al heel te vreden over het gehele proces.
Nathalie schrijft op 20.12.2016
zeeeeeeeeeeeeeeeeeer tevreden over alle boeken die ik tot nu toe gehad heb.
blij bij jullie bestellen
Klantmeningen van 20.12.2016
Ik had me aangemeld voor het maken van een test album.
Daarvoor heb ik verschillende technieken, kleuren en formaten gebruikt.
Ook voor de presentatie in het album ben ik creatief aan de slag gegaan.
Vol spanning heb ik uitgekeken naar de dag dat het album werd bezorgd.
Het album was zeer goed verpakt. De eerste indruk was goed. De vover zag er netjes en stevig uit. De foto's kwamen zeer natuurgetrouw over. Nog verrassender was de binnenkant. Pagina na pagina werd ik verrast met prachtige weergaven van mijn foto's. Wat ik bijzonder mooi vond, was dat de binnenkant van de cover ook voorzien was van een foto. Dus geen lelijke lege bladzijdes. Ook een voordeel is, dat er geen streepjescode of merknaam op het album staat. Ik ben zeer tevreden en weet waar ik mijn volgende album laat maken.
iris schrijft op 20.12.2016
Ik ben zeeeer tevreden met mijn fotoboek, de kwaliteit is geweldig en ik zal deze zeker ook gebruiken voor mijn portfolio!
miranda schrijft op 19.12.2016
Makkelijk te loaden en is makkelijk in gebruik.
Mooie lay outs en veel achtergrond patronen cq kleuren die je kan gebruiken.
Tekst toevoegen heel makkelijk in grote kleur te veranderen.
Erg mooi en snel
Klantmeningen van 19.12.2016
Just received my wonderful @SaalDigitalNederland photobook.
Erna schrijft op 19.12.2016
heb net besteld dus nog geen boek in handen.
Maar de website en software waren prima en gebruiksvriendelijk. Moest wel even wennen aan de opbouw, er ging wel wat mis bij mij, maar opnieuw invoeren en opmaak maken was zo weer gebeurd. Feebback per Messenger was uitstekend. Kreeg gelijk antwoord.
Was ook blij verrast dat ik een foto boek mocht gaan testen Nu afwachten op het uiteindelijke resultaat wat straks wordt bezorgd. Tot nu toe uitstekend.
Corry schrijft op 18.12.2016
Via de fotocursus heb ik Saal Digital leren kennen. Toen er een aanbod kwam op Facebook om het boek te testen heb ik dan ook geen moment geaarzeld en mezelf opgegeven hiervoor.
Ingeborg schrijft op 17.12.2016
Vandaag mijn eerste product review voor Saal Digital Nederland.
Ik heb voor deze aanbieder dit album van 19x19 mogen testen.
Over het album: Binnenkant: mat, 34 pagina´s
Cover: glanzend, gewatteerd.
Het programma waarmee het album samen gesteld kan worden vind ik klant vriendelijk, ik heb de helpdesk die overigens wel beschikbaar is niet nodig gehad. Het is ook mogelijk om via een ander fotobewerkingsprogramma een album te maken en deze te uploaden, maar hier heb ik geen ervaring mee.
De cover vind ik een luxe uitstraling hebben doordat hij gewatteerd is. Dit heb ik bij andere aanbieders nog niet eerder gezien en vind ik echt een pluspunt.
Het boek heeft mooie stevige pagina's en de kleuren komen er mooi op uit. Ik heb gekozen voor de lay-flat binding waardoor de foto's mooi over 2 pagina's doorlopen. Ik vind hierbij dat de pagina's nog wel iets terug vallen en dus niet helemaal plat blijven liggen, maar de foto's lopen wel mooi door.
Al met al ben ik echt tevreden over het album.
Keeley schrijft op 16.12.2016
Met de kwaliteit van de fotoboeken ben ik erg tevreden.
De foto's zijn precies zoals ik ze heb toegevoegd, kleuren en uitsnedes.
Mooi dik glanzend papier en netjes gebonden, Stevige kaft.

Een heel mooi fotoboek waar je jaren later nog plezier van hebt.
Klantmeningen van 16.12.2016
Heb meerdere dingen al besteld bij Saal zoals fotoboeken canvas en foto's en ben zeer tevreden over het resultaat.
Was altijd fan van albelli maar sinds ik dit ken ben ik over.
Je word goed op de hoogste gehouden van de levering en die is ook snel.
Ik vind het een top bedrijf tot nu toe :)
Stefan schrijft op 15.12.2016
Dit fotoboek was voor mij een eerste en ik moet zeggen zeer prettige kennismaking met Saal Digitaal! Als hobbyfotograaf en lid van de stuurgroep van Fotoclub Zoom-in in Zutphen ben ik regelmatig op zoek naar bedrijven die hun foto producten kwalitatief op hoog niveau hebben staan. Saal doet dit wat mij betreft in het hele proces van communicatie tot software tot het uiteindelijke product.
Ik ben dan ook zeer tevreden over het gewateerde fotoboek, met in mijn geval mooie matte foto's die ook in landscape mooi in de naad doorlopen.
Heb hier ook positieve reacties uit mijn omgeving op mogen ontvangen!
David schrijft op 13.12.2016
Uitermate blij verast met het boek werk, echt super mooie kwaliteit .
Klantmeningen van 11.12.2016
Better than expected, multiple choice of layouts, complete freedom in designing the layout, it informs the quality photo as well ( handy) always keeping the proportions automatically, so no skewing! perfect! Excellent quality and service.
gert schrijft op 10.12.2016
Zeer handige software; uitgebreide keuze in sjablonen en mogelijkheden; uitstekende prints, goede kleuren en zeer zorgvuldige afwerking.
Binnen 3 dagen is het album thuis afgeleverd.
Joelle schrijft op 09.12.2016
Top service en kwaliteit en veel keuze!
Hans schrijft op 09.12.2016
Al een paar boeken gezien die mijn echtgenote heeft laten maken, en dus vol vertrouwen dit boek besteld. En het ziet er echt prima uit. Printkwaliteit zoals ik het zelf zou doen en prachtige secure afwerking. De matte cover ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook heel prettig aan. Zit er een speciale coating op? Matte printen zijn vaak heel kwetsbaar, maar dit beschadigt niet gauw en vingers zie je er niet op. Het matte binnenwerk is eigenlijk meer halfmat (zijdeglans), maar daar ben ik prima tevreden mee.
De boeken die Wendy heeft laten maken heeft ze in Photoshop opgemaakt (prima met de aangeleverde sjablonen), ik heb als experiment de Saal software geprobeerd.
Werkt wel goed, maar hier en daar niet heel handig als je graag je eigen pagina-indelingen maakt (dat gaat wel goed) en bewaart (en dat gaat niet zo heel handig; wat doet de designmanager?). Achtergronden en clip-art gebruik ik niet, dus daar geen oordeel over.

Al met al heel tevreden; we zien elkaar bij de volgende bestelling weer!
Kim schrijft op 09.12.2016
Na het versturen van mijn kalender kwam ik erachter dat ik een foutje gemaakt had, het was een maandkalender ipv een verjaardagskalender. Ik heb geprobeerd contact op te nemen om mijn bestelling te annuleren, dit bleek nogal moeizaam. Alleen via facebook was snel contact te krijgen, maar daar werd ik doorgestuurd naar de support service waar alleen een email adres van is. Vervolgens kreeg ik pas reactie nadat mijn pakket was verzonden, 3 dagen later. Bij binnenkomst bleken meerdere foto's verkeerd gedrukt, erg jammer. De kwaliteit was wel heel erg mooi. Ook hier heb ik weer over gemaild maar wederom helaas weinig reactie op gehad.
Kortom, kwaliteit, software en levertijd zijn super, maar de klantenservice kan wel wat verbetering gebruiken.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback! BIj Saal Digital heeft u recht op 100% kwaliteit en service. Wij bedanken u veelmaals voor uw eerlijke beoordeling. Allleen met uw hulp kunnen wij onze klantenservice verbeteren. Wij zullen het direct uitzoeken en u contacteren om samen tot een goede oplossing te komen.
Dogg schrijft op 08.12.2016
Super handige software,en ook de website is zeer gebruiksvriendelijk
Alicia schrijft op 08.12.2016
Voor mij zijn jullie de perfecte mix tussen professionaliteit, goede producten en gemakkelijke software. Dankjewel
Klantmeningen van 07.12.2016
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Stephan schrijft op 06.12.2016
.
lucienne schrijft op 05.12.2016
heel tevreden, goede service, heel snelle levering, mooie kwaliteit en mooie prijs
Ronald schrijft op 02.12.2016
Snelle levering en fotoboek met hoge afdrukkwaliteit en prachtige afwerking.
Super aanrader !!
Klantmeningen van 30.11.2016
Bestelling ging erg handig en vlot
karin schrijft op 29.11.2016
Topkwaliteit fotoalbums
Kekec65 schrijft op 26.11.2016
Hallo,

Vandaag heb ik het fotoboek mogen ontvangen en ik ben aangenaam verrast natuurlijk.
Ik heb de aanbieding gekregen om van mijn werk een boekje te maken....Maar dit is geen boekje, het is een boek!
De software was na wat uitproberen heel eenvoudig te gebruiken en voor mij zaten er voldoende opties in het programma om de foto's eventueel op te leuken.
Echt boven verwachting zo mooi het eindresultaat is geworden.
Nu ik het boek in huis heb weet ik zeker dat jullie top kwaliteit leveren zoals ik het graag wil hebben. Maar wat nog leuker is voor jullie om te weten, is dat jullie goede collega's bij White Wall jullie aanbevelen als zij een bepaald product niet kunnen leveren!
Dat is een mooi Compliment lijkt mij zo en een bevestiging van jullie vakmanschap, service en kwaliteit.
En mocht u nog eens op zoek zijn naar een mooie wand decoratie kijk dan eens in mijn winkeltje https://www.etsy.com/nl/shop/KekecPhotoACreations?ref=hdr_shop_menu

https://www.facebook.com/CyclingRik
John schrijft op 25.11.2016
Ik ben uiterst tevreden met het resultaat van mijn bestelde wanddecoratie (hardschuimplaat).
Prachtige kleuren en korte levertermijn, echt een aanrader!
Klantmeningen van 22.11.2016
Zeer handige site en heel fijn om layouts te kunnen downloaden voor InDesign. Ook is de uploadtool voor PDF heel handig!
Klantmeningen van 22.11.2016
Onlangs twee grote canvasdoeken besteld voor een klant en ze zijn er onwijs blij mee. Ik heb het in het huis zien hangen en de kleuren komen precies overeen, dus geen afwijkingen en erg strak afgewerkt. Dus een zeer tevreden klant en opdrachtgever. Zojuist weer een fotoboek en groot fotoafdruk besteld en wacht met veel enthousiasme af!
Merian schrijft op 21.11.2016
vandaag mijn wanddecoratie binnen gekregen en moet zeggen schitterend het is beter dan ik ooit heb durven dromen
Lysan schrijft op 17.11.2016
Ik heb een wanddecoratie Alu-Dibond besteld. Ik had zelf totaal geen ervaring met dit materiaal, maar je hoort er tegenwoordig heel veel over. Bij de bestelling werd gevraagd of je een aluminium frame erbij wilde bestellen, om ervoor te zorgen dat je wanddecoratie gaat zweven. Echter, er staat nergens duidelijk vermeld dat er geen andere manier van ophangen bijgeleverd wordt. Ik heb dit frame niet bijbesteld, en had verwacht dat er wel andere haakjes bijgeleverd zouden worden om het aan de muur te hangen. Nu zijn we zelf creatief bezig geweest om het toch te kunnen bevestigen aan de muur, maar het lijkt me wel slim om dit duidelijk te vermelden bij de bestelling. Of om toch wat mee te leveren om het aan de muur te kunnen bevestigen. Verder is de kwaliteit TOP!
s vd schrijft op 16.11.2016
we zijn ontzettend tevreden over de software en over de behandeling van de bestelling, het zou fijn zijn als er ook een ideal manier van betalen zou zijn maar verders top kwaliteit van wanddecoratie en fotoafdrukken! zeer zorgvuldig verpakt en een snelle levering! top
Co schrijft op 15.11.2016
Prima kwaliteit, voor mooie prijs echt top!
Ane schrijft op 15.11.2016
De fotoboek die door Saal-Digital voor me gemaakt heeft
is prachtig mooi geworden . Dit is namelijke de éérste keer
en ben zeer tevreden over alleen zou ik proberen meer
sjablonen gebruiken dan kun je meer met je foto's doen .
Software is makkelijk mee om te gaan .
Al met al een prima product om mee te werken .
Ane schrijft op 14.11.2016
Prachtig mooi is mijn fotoboek geworden .Kleuren zijn mooi en afwerking
Is prima .Wat ik zal proberen om meer sjablonen toe te voegen daar door
krijg je meer effecten in je foto
Software is makkelijk om mee te werken al met al een prima product .
Iyanla schrijft op 14.11.2016
Ik ben zeer tevreden over de fotooek van Saal-Digital. Ik heb het in het weekend ontvangen en ben zeer zeker verliefd geworden.
Samantha schrijft op 13.11.2016
Via Facebook in contact gekomen met Saal Digital en een wanddecoratie mogen testen. Nu weer opgegeven voor een fotoboek en ook wederom weer handig te bestellen en duidelijkheid vooraf!
Klantmeningen van 11.11.2016
Via Instagram Sponsored hebben we jullie gevonden. Zeer tevreden over het systeem om alle foto's op de plekken te zetten waar je ze wilt hebben.

Professioneel systeem en hartstikke makkelijk om te gebruiken.
Bert schrijft op 10.11.2016
Vandaag mijn 2de fotoboek binnen gehad. Afgelopen maandag eind van de avond de bestanden door gestuurd en nu 2,5 dag later al op de mat, dat is nog eens service.

Ook deze keer voor een ander boek qua papier gekozen i.v.m. de hoeveelheid foto's, ongelooflijk wat een kwalieit, dit is echt top en zeker niet teveel betaald.

Mijn 3de boek komt zeker weten bij jullie vandaan.
Klantmeningen van 09.11.2016
Er kwam een advertentie op instagram waar ik op reageerde, na een week werd ik en wellicht wel meerderen uitgekozen om een boek te bestellen en te reviewen.

Leuk om te doen en prima actie.

Het begon wat stroef en niet volgens de mail die ik gekregen had, maar dit is later alsnog recht getrokken door SAAL zelf. dus dikke prima.
Klantmeningen van 09.11.2016
super snelle en goede levering, geweldig mooie fotoboeken!
Margreet schrijft op 08.11.2016
Super mooi komt mijn foto uit op Alu-Dibond Butlerfinish®
Wat een plaatje. Ik zou het iedereen aanbevelen!! Topper.
Hartelijk dank ook voor de prima service, kwaliteit en snelle levertijd.
Chapeau!
Ook het fotoboek wat ik heb besteld is van uitzonderlijk goed materiaal, mooi mat wat goed past bij mijn foto's, goed van kleur. Mooi verpakt werd het aangeleverd, waardoor er tijdens het verzenden bijna niets mis kan gaan. Super, ik ben een tevreden klant!
Ik ga zeker in de toekomst meer bij jullie bestellen!!

Margreetbroersenfotografie
Leonie schrijft op 04.11.2016
....
thierry schrijft op 04.11.2016
Ik bestel regelmatig afdrukken mat 20 x 30 cm tot 24 x 30 cm en die zijn werkelijk van uitzonderlijke kwaliteit aan een prima prijs !!! En mooi verpakt opgestuurd .
Vind de bestel wijze / portaal moeilijk terug :-)
Heb ze dan maar naar mezelf gestuurd ........
Thierry Ysebaert
Klantmeningen van 02.11.2016
Geweldige kwaliteit
Klantmeningen van 02.11.2016
BEDANKT Saal Digital! Het resultaat is erg mooi. Service, contact en levering ook PRIMA!
Annette schrijft op 31.10.2016
Fijne software om me te werken. Hele mooie kwaliteit papier en afdruk.
Waar voor je geld!

Het is mij niet helemaal duidelijk waar ik tussentijds mijn album opsla. Dat mis ik.

Onze reactie:
Als u de software opent vindt u onderaan het beeldscherm uw projecten. U kunt door op projecten te klikken uw opgeslagen project weer openen.
Wies schrijft op 31.10.2016
Pluspunten:
Super mooie en platliggende pagina’s
Veel verschillende opties te kiezen voor de kaft (glanzend, mat, leer en extra dik gewatteerd)
Fotoprogramma waar goed mee te werken is
Nette levering, het fotoboek is goed en stevig verpakt


Minpunten:
Reactietijd is erg lang
Geen chat beschikbaar op avonden en in het weekeinde
Ook bij dure grote bestellingen worden er normale verzendkosten berekend
Voor grote boeken heb ik tot nu toe maar weinig kortingsacties gezien


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen