Voorbeeld weergave in webshop

In de webshop heeft u de mogelijkheid om uw gegevens opnieuw te controleren alvorens te bestellen met behulp van de voorbeeld weergave.
Om dit te doen, klikt u op de knop "Voorbeeld weergave" in de bovenste kolom. In de voorbeeld weergave u de drukbestanden bekijken. Wanneer er fouten in scherpte, kleur of transparantie zichtbaar zijn, zit er een fout in uw drukbestand en moet dit door u worden aangepast.

Voorbeeld weergave in webshop