Software foutmelding

Installeer de software opnieuw

Wij verzoeken u vriendelijk om de actuele versie van onze software opnieuw te downloaden en opnieuw te installeren.
Indien u na de herinstallatie nog steeds problemen ondervindt dan hebben wij uw ondersteuning nodig om het probleem beter te kunnen diagnosticeren.

Ondervindt u nog altijd problemen ondanks het opnieuw installeren?

Indien dit het geval is, dan kunnen wij u met onze diagnosetool verder helpen:

1. Ga alstublieft naar de volgende link en installeer het diagnosetool

Windows: http://om.ssw-software.com/Clients/Flex/DiagnosisTool.exe
    Mac: http://om.ssw-software.com/Clients/Flex/DiagnosisTool.dmg

2. Wanneer u de diagnosetool geïnstalleerd heeft klink dan op de knop naast de installatieplek en kiest u de betreffende software onder programmas uit. Meestal wordt de software opgeslagen onde: r C:\\Programmas\\... opgeslagen.

3. Daarna klikt u op verder, nu opent de software zich automatisch.

4. Ga vervolgens weer in de software aan het werk zoals u dit normaal ook doet en bewandel de stappen die leidde tot de foutmelding. Nadien u dit heeft gedaan sluit u de software en kiest u de plaats van opslaan uit.

5. Hier wordt nu een Zip-bestand opgeslagen.

Stuurt u ons alstublieft  het Zip bestand na het opslaan toe en stuurt u tevens een screenshot van de foutmelding toe. Dit kunt u sturen naar support@saal-digital.nl