Softproof in Capture One Pro

In Capture One Pro kunnen onze ICC profielen na de instalatie onder "afbeelding" > "proof afbeelding voor profiel" uitgekozen worden. Aansluitend wordt de afbeelding in softproof getoont.
Verdere belangrijke instellingen, zoals bijvoorbeeld: rendering intents, diepte compensatie of simulatie van de papierkleur, kunnen bij dit ICC profiel helaas niet worden gevonden. Daarom raden wij aan om de Softproof functie in Capture One voor onze Workflow niet te gebruiken. Zonder de noodzakelijke instellingen, is het niet mogelijk een correcte kleurweergave te garanderen.