Sneltoetsen

Sneltoetsen voor Windows

  • Ctrl + S: opslaan
  • Ctrl + C: kopiëert de actuele geselecteerde selectie
  • Ctrl + V: plakken/invoegen van het gekopiëreede object
  • Ctrl + X: knippen van de actuele selectie
  • Ctrl + Z: actie ongedaan maken
  • Ctrl + Y of Ctrl  + Shift + Z: herstellen/ongedaan maken
  • Ctrl + O: project/bestand openen
  • Ctrl + A: alles selecteren
  • Ctrl + Shift  + I: keuze omkeren
  • Backspace of terugtoets: verwijderd de actuele actie
  • Pijltoetsen: verschuift de actuele selectie
  • Middenklik of langere linksklik met de muis: afbeeldings-wissel modus wordt geactiveerd
  • Ctrl  + H: raster in- of uitschakelen
  • Ctrl  + +: inzoomen
  • Ctrl  + -: uitzoomen
  • Ctrl  + 0: automatische zoom (complete pagina is zichtbaar)
  • Spatie: Verschuifmodus zolang de spatie gedrukt is
  • Z: zoom-modus
  • H: verschuifmodus
  • V: standaardmodus
  • Ctrl  + Q: appplicatie beëindigen
  • Ctrl  + pijltoets rechts: volgende pagina
  • Ctrl  + pijltoets links: vorige pagina

Sneltoetsen voor Mac

  • CMD + S: Opslaan
  • CMD + C: kopiëert de actuele geselecteerde selectie
  • CMD + V: plakken/invoegen van het gekopiëreede object
  • CMD + X: knippen van de actuele selectie
  • CMD + Z: actie ongedaan maken
  • CMD + Y of CMD + Shift + Z: herstellen/ongedaan maken
  • CMD + O: project/bestand openen
  • CMD + A: alles selecteren
  • CMD + Shift + I: keuze omkeren
  • Backspace: verwijderd de actuele actie
  • Pfeiltasten: verschuift de actuele selectie
  • Middenklik of langere linksklik met de muis: afbeeldings-wissel modus wordt geactiveerd
  • CMD + H: raster in- of uitschakelen
  • CMD + +: inzoomen
  • CMD + -: uitzoomen
  • CMD + 0: automatische zoom (complete pagina is zichtbaar)
  • Spatie: Verschuifmodus zolang de spatie gedrukt is
  • Z: zoom-modus
  • H: verschuifmodus
  • V: standaardmodus
  • CMD + Q: appplicatie beëindigen
  • CMD + pijltoets rechts: volgende pagina
  • CMD + pijltoets links: vorige pagina

Direct support

Wanneer u geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, kunt u hier uw verzoek aan onze vakkundige support formuleren:

Hartelijk dank voor uw bericht. U ontvangt een melding over de status van uw aanvraag per E-mail.
Er zijn fouten opgetreden tijdens de formulier-overdracht. Controleer uw gegevens s.v.p.!
Een moment geduld a.u.b.: gegevens worden overgedragen.
Verzenden
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Screenshot
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Factuur als pdf-bestand meegestuurd
2