Saal Digital Design Software voor Linux

Linux gebruikers kunnen onze producten via onze online direct-upload bestellen. Dit omdat wij onze Saal Digital Design Software helaas niet meer kunnen aanbieden voor Linux-gebruikers.

Voor onze Software maken we gebruik van een Adobe-Air applicatie. Helaas wordt Linux niet meer door Adobe ondersteund. Wij betreuren deze ontwikkeling ten zeerste. Wij zullen echter onze online direct-uploads blijven ontwikkelen.