Saal Digital Design Software voor Linux

Linux gebruikers kunnen onze producten via onze online direct-upload bestellen. Dit omdat wij onze Saal Digital Design Software helaas niet meer kunnen aanbieden voor Linux-gebruikers.

Voor onze Software maken we gebruik van een Adobe-Air applicatie. Helaas wordt Linux niet meer door Adobe ondersteund. Wij betreuren deze ontwikkeling ten zeerste. Wij zullen echter onze online direct-uploads blijven ontwikkelen.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.