Product is beschadigd

U heeft uw bestelling ontvangen, en vastgesteld dat uw product beschadigd is?

Reclameer dan alstublieft uw bestelling in de bestelmanager. U komt in de bestelmanager via de volgende link: https://www.saal-digital.nl/klanten-login/mijn-bestellingen/

We maken u er graag op attent, dat telefonisch reclameren niet mogelijk is.

image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Afbeelding van het fotoproduct