Nik Output Sharpener

NIK Plugin Sharpener Pro is een plugin om de foto's speciaal voor de druk te scherpen.

U kunt uw afbeeldingen met de Output Sharpener voor uw bestelling scherpen, welke instellingen u hiervoor
moet gebruiken, is afhankelijk van de producten die u wilt bestellen.

Bij Output Sharpener kan het volgende gekozen worden:

• Monitor
  • Inkjet Printer
  • Belichting
  • Halftonen
  • Hybrideprinters

Welke optie u kiest hangt af van het product dat u wilt bestellen, bij belichte producten (foto's, posters, fotoboeken, belichte kalenders, etc) kan "belichting" worden gekozen. Bij wanddecoratie kan "Inkjet Printer" worden gekozen.

Kijkafstand:

De kijkafstand moet u zelf vastleggen, op welke afstand wordt uw product product later bekeken.

Papiersoort:

Hier moet u afhankelijk van het gekozen product, het betreffende oppervlak uitkiezen.

Printerresolutie:

Hier kan voor alle gedrukte producten standaard voor 1440 dpi x 1440 dpi gekozen worden.

Voorbeeld voor wanddecoratie (UV directdruk)

• Inkjet Printer

• Papiersoort:

Canvas: Canvas

Mat: Alu Dibond, Alu-Dibond, Butlerfinish, hardschuimplaat, GalleryPrint mat

Glanzend: Acrylglas, GalleryPrint Glans

• Printerresolutie: 1200 x 600 ppi (met deze resolutie worden de beste resultaten behaald, onafhanklijk van de daadwerkelijke productie resolutie)

Nik Output Sharpener