Installatie problemen

Indien u een foutmelding te zien krijgt dan raden wij u aan uw software te deïnstalleren. Deïnstalleer onze software alstublieft via uw besturingssysteem en installeer de actuele versie van onze software opnieuw.

Opgeslagen projecten gaan hierbij niet verloren.
De actuele versie kunt u van onze internetsite downloaden te vinden via deze link: http://www.saal-digital.nl/service/software-download/

In het geval dat u hierna nog problemen ondervindt, dan verwijder alstublieft Adobe AIR, en installeer dit programma aansluitend opnieuw. Opgelet!: MAC OS X 10.5.8 wordt niet meer door Adobe ondersteund en in dit geval moet u Adobe AIR niet deïnstalleren.
De laatste versie vindt u hier: https://get.adobe.com/air/

Indien de bovenstaande aanwijzingen u niet verder hebben geholpen dan moet uw probleem verder worden onderzocht. Hiervoor hebben wij het installatie logboek van u nodig.