Collages maken

Het is heel eenvoudig om met de software collages te maken. Bedenk eerst welke beelden u wilt gebruik en open vervolgens een lege pagina. Aan de rechterkant vindt u onze layouts.

Collages maken

1. Kies alstublieft een layout uit. Vervolgens heeft u ook de mogelijkheid om layouts met een bepaald aantal afbeeldingsvensters te kiezen.

Collages maken

2. Heeft u voor een lay-out gekozen, dan sleept u deze eenvoudig op de dubbele pagina (spread). U kunt ook een lay-out met een dubbele klik van uw muis uitkiezen.

Collages maken

2. Of u creëert uw eigen lay-out, wanneer naar boven gaat naar "afbeeldingsbox toevoegen" kunt u individueel uw vensters op de dubbele pagina indelen, hier kunt u onbeperkt vensters maken. Ga vervolgens naar lay-out opslaan, om uw eigen lay-out ook op andere pagina's te kunnen gebruiken.

Collages maken

3. Hierna sleept u uw beelden uit uw map in de betreffende vensters.

4. Met de knop "wisselen" kunt u de beelden willekeurig verwisselen, let hierbij op de beeldkwaliteit.

Collages maken

5. Zo kunt u de meeste uiteenlopende lay-outs maken en uw fotoboekpagina's vormgeven.