Certificaatfout bij update

Als er tijdens het updaten van de software (Windows of MacOS) een certificaatfout optreedt, onderneem dan de volgende stappen:

1. Deïnstalleer zowel de Saal Digital Design Software en Adobe AIR volledig van uw systeem.
  2. Start uw computer opnieuw op en controleer of beide programma's succesvol zijn gedeïnstalleerd.
  3. Al dit het geval is, download dan de nieuwste versie van de Saal Digital Design Software en installeer deze.

Nota bene: U hoeft Adobe AIR niet los te installeren. Dit onderdeel van de software wordt automatisch geïnstalleerd bij de installatie van de Saal Digital Design Software.

image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Afbeelding van het fotoproduct