Canvas structuur

Wij gebruiken voor onze canvas wanddecraties een grove textiel structuur, dit heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld de watervaste druk (vaste verbinding tussen de opdruk en het weefsel) en een matte optiek. Wanneer u ons "canvas" materiaal eerst wilt zien alvorens u bestelt, bieden wij u een canvas staaltje aan. Deze kunt u in ons wanddecoratie proefpakket bestellen. Deze kunt u via de volgende link bestellen: https://www.saal-digital.nl/service/proefpakket/ bestellen.
Klik op "nu proefpakket bestellen!"