Besteloverzicht in de bestelmanager

Na het bestellen kunt u uw e-mailadres en het bestelnummer gebruiken om gegevens en informatie over uw bestelling op te vragen via de bestelmanager.

Met de volgende link komt u in de bestelmanager. Deze link is ook te vinden in de orderbevestiging, die wij u per e-mail toesturen.

Besteloverzicht in de bestelmanager

In de bestelmanager ziet u een overzicht van uw complete bestelling.
U vindt hier:

• Welke producten zijn besteld en met welke hoeveelheid
  • Wanneer de bestelling is geplaatst
  • Wat de status van uw bestelling is
  • De bestelwaarde

Besteloverzicht in de bestelmanager

U vindt nog meer opties voor uw bestelling als u klikt op "acties" in de rechterbovenhoek van het blauwe vak,

Besteloverzicht in de bestelmanager
Openstaande facturen opvragen: een overzicht van de openstaande facturen wordt doorgestuurd aan uw e-mailadres.
Factuur opnieuw verzenden: de factuur van uw bestelling wordt opnieuw aan uw e-mailadres gestuurd.
Levering volgen: u wordt doorgestuurd naar de pagina van de verzendservice om de exacte status van uw zending te achterhalen.
Reclamatie: als u niet tevreden bent met uw bestelling of een specifieke positie van uw bestelling, kunt u gemakkelijk via de bestelmanager uw probleem laten weten  en ons support team zal uw probleem zo snel mogelijk oplossen.