Downloaden en installeren van de plug-in

Het downloaden start automatisch. Volg alstublieft de instructies van uw browser.

Automatische installatie:

Dubbelklik op het gedownloade bestand in de lijst van gedownloade bestanden in uw browser. De Adobe Extensie Manager start daarna automatisch en installeert de plug-in.

Handmatige installatie:

Open de Adobe Extensie Manager en klik linksboven op "bestand" en daarna op "extensie installeren".

Kiest u daarna in uw downloadmap het gewenste plug-in bestand uit met een dubbelklik. De installatie wordt automatisch afgesloten.

Bedankt, dat u de software downloadt

Heeft u nog vragen?


Wij helpen u graag verder bij vragen over uw bestelling of over onze producten. Houd alstublieft uw bestelnummer (die u van ons per e-mail heeft ontvangen) klaar, zodat wij snel en gericht uw verzoek kunnen beantwoorden. U kunt graag per e-mail contact met ons opnemen: support(at)saal-digital.nl of ons met de chatfunctie bereiken.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld u vandaag nog aan om onze gratis nieuwsbrief te ontvangen. U blijft zo altijd op de hoogte van al onze nieuwigheden, acties en de nieuwste software releases. Vul uw e-mailadres in het onderstaande veld in.

Dit e-mailadres is al in ons systeem bekend.
Dit e-mailadres is ongeldig.
Hartelijk dank voor uw registratie. U dient uw aanmelding voor de nieuwsbrief nog wel te bevestigen. Dit doet u door op de bevestigingslink in uw mailbox te klikken. De bevestigingsmail heeft u in uw mailbox gekregen.
Abonneren