Fotoposter FUJIFILM parelmoer van Saal Digital

Uw € 15,- waardebon ter kennismaking heeft de code*: WB450KMA

Fotoposter Fujifilm parelmoer met een bijzondere karakeristieke, parelmoerachtige, decente, ziver reflex bij lichtinval.

* € 15,- waardebon voor u! Nu ter kennismaking! Minimale bestelwaarde is € 30,-. Exclusief verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar en eenmalig per huishouden te gebruiken. Actie is geldig t/m 31-12-2017

Het FUJIFILM Crystal Archive DPII Digital Pearl Professional Paper is een colorpapier met een metalen, parelmoerachtige glans voorzien van een reflecterende laag. Dit papier is van een dikker materiaal vervaardigd en scheurt hiermee minder snel. Daarnaast is dit papier speciaal voor hoogwaardige posters ontwikkeld. Door de lichtinval ontstaat er een zilver, parelmoerachtige glans. Huidtinten worden op dit papier mooi belicht en voorzien van een subtiele glans.

Het bijzondere zilveren, glinsterende en reflecterende effect komt door de aanwezige metaal-glans- pigmenten tot stand. Een titaandioxide laag is onder de lichtgevoelige emulsie ingebed, zodoende bent u getuige van dit prachtig glanzende effect.

Veelzijdig inzetbaar

Het effect-papier is geschikt voor hoogwaardige mode-, portret-, architectuur-, studio- en productfotografie. Placticiteit en excelente diepte weergave zijn de overtuigende componenten.

Meer poster oppervlakken

Voor u hebben wij onze poster klassiekers in mat, glans en silk| portrait. Daarnaast bieden wij u onze effect posters in metallic en Fuji Flex aan. Bovendien hebben wij prachtige FineArt Posters. Dit zijn de oppevlakken Photo Rag® en Pearl.

Beleef de poster van Fujifilm parelmoer
Saal Digital NL
Download in de App StoreOntdek het op Google Play