Plaats- en menukaarten

Individueel en liefdevol ontwerpen

Het design van de menukaarten  (12 x 20 cm ) kunt u met exact hetzelfde design voorzien (10 x 5 cm). Het voorbeeld is voorzien van het design "Spring".

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Onze fotoproducten zijn zonder storend leverancierslogo.

6-kleurendruk

Briljante kleurenkwaliteit in natuurlijke fotokwaliteit door de professionele 6-kleurendruk.

Geen barcode

Neutraal fotoproduct zonder barcode.

Plaatskaartjes hebben de afmetingen 10 x 5 cm. Deze kunt u met hetzelfde design meunkaarten design ontwerpen. Zo ontstaat een prachtige eenheid. De plaatskaartjes kunt u met een stift beschrijven.

Plaatskaartje voor de perfecte tafelschikking

Het thema tafelschikking is bij een bijzondere gelegenheid uitermate belangijk. Of het nu een bruiloft of een zakelijk diner is, met onze prachtigste plaatskaartjes voelen uw gasten zich helemaal op hun gemak. De tafelkaartjes wijzen uw gasten op een elegante manier naar hun plaats. Ook bij een buffet, gastenboek of welkomsboodschap uitermate praktisch en edel.

Uw gasten persoonlijk begroeten

De Saal Digital Design Software biedt oneindig veel ontwerpmogelijkheden. Maakt van uw plaatskaartjes een echte "Eyecatcher". Plaats-en menukaartjes kunt u perfect op elkaar afstemmen. Persoonlijk: schrijft de naam van uw gasten met een kalligrafeerpen op het plaatskaartje. Persoonlijker gaat niet!

Configuratie van uw plaatskaartjes

  • formaat 10 x 5 cm
  • papiersoorten: classic, parelmoer, gestructureerd
  • twee ontwerpzijden
  • gratis "kaartvoorbeeld" bestelbaar
Classic is een hhogwit, mat papier

Papiersoort "Classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

Papiersoort "Gestructureerd"

Dit papiersoort „Gestructureerd“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

Papieroppervlak parelmoer heeft een karakteristiek glanzend refelcterend oppervlak.

Papiersoort "Parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „Parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone oppervlak beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

 

 

De menukaarten zijn in staand formaat verkrijgbaar. De plaatskaartjes zijn in liggen formaat verkrijgbaar. U heeft de keuze uit drie verschillende papiersoorten.

Smaakvolle en individuele menukaarten

U investeert veel tijd in de voorbereiding van uw speciale gelegenheid? Alle gerechten en lekkerijen zijn uitgezocht? Dan is het nu tijd om de passende menukaart te ontwerpen. De menukaarten zijn praktisch en edel in één!! Uw eigen menukaart mag op geen gelegenheid ontbreken.

Perfect afgestemd op uw decoratie

Met behulp van de Saal Digital Design Software kunt u de edelste en hoogwaardigste menukaarten ontwerpen. Met slechts enkele kliks bent u klaar. Ontwerpt u naar eigen smaak. Alle vier menukaartzijden kunt u naar eigen wens ontwerpen.

Configuratie menukaarten

  • formaat 12 x 20 cm
  • papiersoorten: classic, parelmoer, gestructureerd
  • vier ontwerpzijden
  • gratis kaartvoorbeeld