Mini-leporello - praktisch en geraffineerd tegelijk

Professionele presentatie van uw foto´s of portfolio´s

Mini-leporello - praktisch en geraffineerd tegelijk

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Een praktisch en geraffineerd fotoproduct om uw afbeeldingen te presenteren. Dankzij de bijzondere vouwtechniek kunnen de mini-leporello's gemakklijk worden opgevouwen en hebben het perfecte formaat om te worden meegenomen. De mini-leporello heeft u altijd en overal bij de hand. Geschikt als vistitekaartje, cadeautje of unieke presentatie. Maar ook een graag gezien object voor in de woonkamer, op tafel of op kantoor.

De mini-leporello´s zijn in drie formaten en drie papiersoorten verkrijgbaar. Afhankelijk van het type formaat met 10 of 12 individueel te ontwerpen zijden.

Mini-leporello 9 x 11 cm

Mini-leporello 7 x 9 cm

Mini-leporello 9 x 9 cm

Portfolio professioneel en uniek presenteren

Ontwerp uw beelden en portfolio op een mini-leporello. Dankzij de geraffineerde vouwtechniek, kunnen de mini-leporello´s gemakklijk worden meegenomen. U heeft 10 of 12 individuele ontwerpzijden voor uw design beschikbaar. Een prachtig uniek visitekaartje met nog meer mogelijkheden. Verkrijgbaar in drie verschillende groottes en oppervlakken.

Herinneringsstuk en bedankje tegelijk

De mini-leporello kent oneindig veel mogelijkheden in gebruik. Wilt u uw gasten blij maken? Bedank uw gasten nu nog persoonlijker en ontwerp met de mooiste foto´s van uw bruiloft, communie, doop, of nog veel meer speciale gelegenheden een unieke bedankkaart. Met de mini-leporelo wordt uw speciale dag pas een echt onvergetelijk moment.

De oppervlakken van de mini-leporello´s

Maak een keuze uit drie papieroppervlakkenn. "Classic" is één daarvan.

Papiersoort "Classic"

Het „Classic" papier 300 gr/m² overtuigt door zijn gladde en hoogwitte oppervlak. Briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit. 

Ontdekt u nog een papiersoort: "parelmoer"

Papiersoort "Parelmoer"

Hecht u veel waarde aan design? Dan is het oppervlak  „Parelmoer“ precies het juiste voor u. Overtuigend, glinsterend, reflecterend papieroppervlak.

Het papieroppervlak "gestructureerd" geeft elk fotoproduct een uniek karkater.

Papiersoort "Gestructureerd"

Wederherkenning met het  „Gestructureerde“ papieroppervlak 300gr/m². Een oppervlak dat uw mini-leporello nog bijzonderder maakt.

Saal Digital NL
Download in de App StoreOntdek het op Google Play