Fotostandaard - maakt van uw foto een designobject

Ontdek onze 3 kwaliteitsoppervlakken met 2 typen standaards

Fotostandaard

Uw mooiste foto´s exclusief presenteren

Dat kan met de decoratieve fotostandaard

Haal meer uit uw foto! Ontwerp een prachtig designobject. Ideaal voor in huis of op kantoor. Met de fotostandaard krijgt uw foto alle aandacht die hij verdient.

Ook uitermate geschikt als naam- of informatie plaatje. Wordt veelvuldig gebruikt als informatie standaard voor receptie´s en ontvangstruimten.

Uw fotostandaard

 • Direct Print op acrylglas, Alu-Dibond of Alu-Dibond Butlerfinish®
 • met acrylstandaard of foto-standaard chroom
 • voor in huis of als cadeau

 

 

Presenteer uw mooiste foto´s zonder rand

Ontdek de oppervlakken en standaardtypen

Oppervlak acrylglas

Onze fotostandaard van acrylglas heeft u een hoogwaardig en edel look. Dit exclusieve designobject laat uw foto leven. Uitermate stralende en briljante kleuren. De fotostandaard van acrylglas heeft geen storende rand. Zo staat alleen uw foto op de voorgrond. Hoogste resolutie en maximale scherpte dankzij de 6-kleuren/UV-directdruk.

Uw foto op acrylglas is in twee diktes verkrijgbaar: het slanke design met 5 mm of het indrukwekkende 10 mm design. Presenteer uw lievelingsaffoto met een acryl- of chromen-standaard.

Oppervlak Alu-Dibond

Toon uw foto met een Alu-Dibond druk op een prachtige standaard! De 6-kleuren-UV-directddruk inclusief lightkleuren zorgen voor de hoogste resolutie met maximale scherpte. het materiaal "Alu-Dibond" heeft een dikte van 3 mm en is uitermate stabiel en weersbestendig.

De fotostandaard is voor elke omgeving een pracht object! Op katoor, in de woonkamer maar ook op uw werk een echte aandachttrekker. Kiest u voor een standaard van chroob of van acrylglas.

Oppervlak Alu-Dibond Butlerfinish®

De fotostandaard Alu-Dibond Butlerfinish® met een dikte van 3 mm maakt uw afbeelding tot een echte blikvanger. Het geborstelde aluminium oppervlak wordt vooral zichtbaar bij lichte delen van de afbeelding en geeft daarom een bijzonder luxe look.

Ook hier zorgt de 6-kleuren-UV-Direct Print voor een hoge weersbestendigheid en een indrukwekkende kleurenintensiteit. Laat uw foto uitblinken door te kiezen voor een acrylstandaard of de variant van chroom.

Acrylstandaard/voet

De standaard/voet van acrylglas is een andere mogelijkheid om uw afbeelding van een individuele look te voorzien. De standaard  is gemaakt van een acrylglasplaat en voorzien van een horizontale groef, waarin uw foto wordt geplaats 10 x 15 cm.

 • acrylglasplaat 10 x 15 cm
 • verkrijgbaar met een Alu-Dibond, Alu-Dibond Butlerfinish® of acrylglasdruk

Edele chrome standaard

Presenteer uw foto op de acrylglas, Alu-Dibond of Alu-Dibond Butlerfinish®-druk met een edele chrome standaard. Uw foto staat op twee 40 mm lange chromen voeten (staafjes) met een doorsnede van 8 mm. Vanaf de voorkant ziet u alleen links en recht onder de beide chromen "knopjes".

 • twee chromen voeten met een lengte van ca. 40 mm
 • doorsnede ca. 8 mm
 • verkrijgbaar voor acrylglas, Alu-Dibond of Alu-Dibond Butlerfinish®-druk

Ontdekt u de verschillende formaten

Welk formaat bevalt u het beste?

De fotostandaards zijn in zeven verschillende fomaten verkrijgbaar. Alle formaten zijn voor acrylglas, Alu-Dibond en Alu-Dibond Butlerfinish® druk geschikt. Deze zeven formaten zijn tevens combineerbaar met een chromen- of acrylglasvoet.

 • Vierkant: 13 x 13 cm en 20 x 20 cm
 • Staand-formaat: 15 x 10 cm en 18 x 13 cm
 • Liggend-formaat: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en 20 x 30 cm
Formate 13x13 und 20x20
Formate 15x10 und 18x13
Formate 10x15,13x18 und 20x30
Saal Digital NL
Download in de App StoreOntdek het op Google Play