Het 28 x 28 fotoboek

Hét fotoboektalent met veel plaats voor uw eigen ontwerp

Het 28 x 28 cm fotoboek

Het vierkante talent

Het grote talent onder de vierkante fotoboeken. Hier heeft elke foto in staand en liggend formaat voldoende plaats.  Door de ruimte is dit fotoboek ideaal om uw foto over twee pagina's te spreiden of een prachtige collage te maken. De collage komt geheel tot zijn recht, zonder dat de afbeeldingen te klein worden.  Alle prachtige foto's van uw huwelijk, portretten, natuur of landschappen krijgen een uniek karakter in dit speciale fotoboek.

Zo veel pagina's als u wilt

Dit fotoboek is met een hardcover met Soft Touch cover-oppervlak verkrijgbaar. Het exacte formaat is 27,5 x 27,5 cm. Wij passen het aantal pagina's aan u wensen aan: Afhankelijk van het formaat kan u kiezen uit 26 t/m 120 pagina's en tussen zijdemat en hoogglans. 

Ideaal huwelijkscadeau

Het 28 x 28 cm fotoboek laat niks te wensen over. Het houdt u mooiste dag van uw leven vast. Daarom is dit model zo geliefd als trouwfotoboek, een prachtig bijzonder herinneringsstuk voor het bruidspaar of voor de familie. Maar ook super geschikt als klein cadeautje voor al uw gasten.

Verschillende ontwerpmogelijkheden

Met de gratis software kunt u elke pagina naar u eigen smaak ontwerpen en aanpassen. Cliparts, randen, sjablonen of hele inhouden, alles kunt u invoegen. Laat uw creativiteit de vrije loop! Wilt u nog extra inspiratie opdoen? In onze lay-out voorbeelden kunt u dit zeker opdoen. Een persoonlijk fotoboek zonder al te veel moeite.

Het vierkante formaat biedt nog twee grootte

Wilt u liever een mini-formaat, maar moet dit wel vierkant zijn? Kiest u dan voor een 12 x 12 fotoboek. Verkrijgbaar met softcover. Wilt u toch een iets groter formaat en kunnen kiezen uit een softcover of hardcover met Soft Touch-oppervlak? Kist u dan voor het fotoboek 19 x19. Wanneer u zich toch niet zeker bent, bekijk dan al onze formaten in ons fotoboek overzicht.

Nog meer fotoboek formaten!

Voor prachtige panorama foto's kunt u een fotoboek in vierkant formaat ontwerpen. Vier varianten staan voor u klaar. U kunt daarbij kiezen uit zijdemat of hoogglans en uit een hard of softcover. Kiest u het passende oppervlak. Staande afbeeldingen, bv. architectonische afbeeldingen komen in een fotoboek van hoogformaat uitstekend tot hun recht. Maakt u hier u keuze voor het juiste formaat en oppervlak.

Prijzen

Top kwaliteit

Hoogwaardige fotoproducten in briljante kwaliteit - daar is waar Saal Digital voor staat. Ons doel is het om u permanent de maximale productkwaliteit te bieden. Uw foto's zijn bij ons dus in de beste handen!

Snelle levering

Natuurlijk, moet u uw foto product zo spoedig mogelijk in de handen kunnen houden. Met een productietijd van slechts een paar werkdagen garanderen wij u een bliksemsnelle levering.

Direct uit eigen vaklab

Transparantie is belangrijk voor ons: om deze reden ontvangt u al onze producten direct uit ons eigen vaklab. Dit staat garant voor een snelle levering en een vlotte communicatie.

We doen bij al onze fotoproducten afstand van ons fabrikantenlogo. Op deze manier krijgt u een volledig neutraal product in topkwaliteit en kunt u zonder beperkingen geheel vrij op het gehele oppervlak ontwerpen naar uw eigen wensen.

Betalen zonder risico

Wij bieden u verschillende manieren aan om uw bestellingen te betalen: betaal snel en gemakkelijk met creditcard of PayPal.

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder risico, want uw tevredenheid is een centraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Wij willen dat u helemaal tevreden met uw product. Hebt u nog een reden om niet tevreden te zijn? Laat het ons weten, wij zulle zeker een snelle en tevredenstellende oplossing voor u vinden, of het nu in de vorm van een nieuwproductie, waardebon of creditnota is.