Mini-fotoboekje 12 x 12

Vanwege zijn kleine formaat is het mini-trouwboekje zeer geliefd

 

Het mini-fotoboekje in 12 x 12 cm - klein, vierkant en toch nog genoeg plaats

Snapshot of trouwfoto's alles is mogelijk!

Ondanks zijn kleine formaat kan het mini-fotoboekje heel wat teweeg brengen. In het vierkante formaat zijn de foto's zowel in staand als in liggend formaat prachtig om te zien. Het maakt niet uit of het hierbij om snapshots, natuurfoto's, portretten of trouwfoto's gaat.

Uitermate geliefd als mini-trouwboekje

Wanneer het om trouwfoto's gaat, is dit fotoboek uitermate als mini-trouwboekje geliefd. Niet alleen voor het bruidspaar zelf, maar ook voor de ouders, familie, vrienden en kennissen een echte eye-catcher en uniek herinneringsstuk. De exacte afmetingen zijn 12 x 12 cm. Dit fotoboekje is met softcover en een totaal van 30 pagina's verkrijgbaar.

Maakt een individueel fotoboek met een eigen touch

Met de gratis Saal Digital Design Software, kunt u bijna elk gewenst idee ontwerpen. Elke pagina individueel te ontwerpen. Uiteenlopende achtergronden met de meest dynamische kleuren en sjablonen. Creëer met cliparts of passende randen een extra dimensie. 

Maak kennis met al onze andere vierkante fotoboeken

Wilt u meer plaats voor uw foto's, maar nog wel van dezelfde flexibiliteit van het vierkante fotoboek genieten? Dan kunt u kiezen uit het fotoboek van 19 x 19 (hard -en softcover verkrijgbaar) en het fotoboek 28 x 28 (hardcover met soft-touch cover-oppervlak).

Softcover-fotoboek verkrijgbaar met 20, 28 of 36 enkele pagina's . Hardcover-fotoboeken verkrijgbaar met 26 t/m120 pagina's. Een overzicht met alle formaten vindt u op onze fotoboek website.

Andere fotoboeken

Heeft u prachtige panorama foto´s gemaakt en heeft u nog een passend formaat nodig? Bekijk onze vier fotoboeken in liggend formaat. Maak een keuze tussen hard en softcover en uit zijdemat en hoogglans. Architectonische afbeeldingen komen het beste in een fotoboek staand formaat

Alle fotoboek formaten in overzicht

Kan u nog geen beslissing nemen? Bekijkt u in alle rust hier alle fotoboek formaten.

Het vierkante fotoboek ideaal als cadeau.

Prijzen

Top kwaliteit

Hoogwaardige fotoproducten in briljante kwaliteit - daar is waar Saal Digital voor staat. Ons doel is het om u permanent de maximale productkwaliteit te bieden. Uw foto's zijn bij ons dus in de beste handen!

Snelle levering

Natuurlijk, moet u uw foto product zo spoedig mogelijk in de handen kunnen houden. Met een productietijd van slechts een paar werkdagen garanderen wij u een bliksemsnelle levering.

Direct uit eigen vaklab

Transparantie is belangrijk voor ons: om deze reden ontvangt u al onze producten direct uit ons eigen vaklab. Dit staat garant voor een snelle levering en een vlotte communicatie.

We doen bij al onze fotoproducten afstand van ons fabrikantenlogo. Op deze manier krijgt u een volledig neutraal product in topkwaliteit en kunt u zonder beperkingen geheel vrij op het gehele oppervlak ontwerpen naar uw eigen wensen.

Betalen zonder risico

Wij bieden u verschillende manieren aan om uw bestellingen te betalen: betaal snel en gemakkelijk met creditcard of PayPal.

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder risico, want uw tevredenheid is een centraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Wij willen dat u helemaal tevreden met uw product. Hebt u nog een reden om niet tevreden te zijn? Laat het ons weten, wij zulle zeker een snelle en tevredenstellende oplossing voor u vinden, of het nu in de vorm van een nieuwproductie, waardebon of creditnota is.