Het A5 fotoboek 15 x 21

Super handig fotoboek met echte klasse

Her A5 fotoboek met 15 x 21 cm

Komt u dit ook zo bekend voor?

Tientallen foto's liggen door elkaar heen in een stoffige doos. U zou ze het liefste sorteren en in een mooi album doen. Maar u ontbreekt de tijd om ze in te plakken?

Een fotoboek is hier de oplossing

U spaart met ons fotoboek heel veel tijd en het resultaat is verbluffend. U hoeft u foto's nooit meer af te drukken en in te plakken. Vervellende loslatende randjes zijn een taboe. Met ons fotoboek krijgt u kwaliteit van wereldformaat.

Een fotoboek geheel naar uw smaak

Ontwerpt u een fotoboek in A5 formaat. Al uw foto's komen hier volledig tot hun recht. Of het nou om portretten, stedenreizen, of vakantiefoto's gaat, met dit fotoboek krijgt u altijd een professioneel resultaat. In onze gratis software bent u de designer! Maakt nu gebruik van de diverse mogelijkheden van kleuren en sjablonen.

 

Individualiseert u elke pagina van uw fotoboek 

Dit fotoboek formaat is met hardcover-soft touch oppervlak verkrijgbaar. Kiest u uit de zijdematte of de hoogglanzende variant. Ook bij dit fotoboek bent u uitermate flexibel. U kunt zoveel pagina's selecteren als u nodig heeft (afhankelijk van het formaat van 26 t/m 120 pagina's). Download u nu nog de gratis software en begin meteen.

Meer plaats in een staand formaat

Als u meer plaats voor uw foto's nodig heeft, bieden wij u het grotere staande formaat: fotoboek 21 x 28, dit komt met een A4 formaat overeen. Dit formaat is met hardcover en SoftTouch oppervlak verkrijgbaar. U kunt nog kiezen uit een zijdematte of een hoogglanzende variant. Het aantal pagina´s kunt u naar wens toevoegen. (26 t/m 120 pagina's (afhankelijk van het formaat)) Wilt u liever een compact formaat? Kiest u dan voor ons fotoboek 13 x 20. Dit fotoboek is voorzien van een softcover met 20, 28 of 36 pagina's.

Meer fotoboeken

Probeert u eens wat anders en kies voor onze fotoboek in vierkant formaat. In het vierkante formaat vinden al uw foto's een plekje. Het maakt niet uit om welk formaat het gaat, of het nu een staande of liggende foto is... uw foto zal schitteren! Het vierkante formaat is een echte allermansvriend. Heeft u veel panorama foto's? Kies dan voor een fotoboek in liggend formaat. Bekijkt u al onze verschillende fotoboek-formaten om een indruk van ons assortiment te krijgen.

Actuele levertijden kunt u op elk moment opvragen

Wilt u weten hoe lang het duurt voor u uw fotoproduct in huis heeft? U kunt bij ons op elk gewenst moment de actuele productie- en levertijden bekijken.

Prijzen

Top kwaliteit

Hoogwaardige fotoproducten in briljante kwaliteit - daar is waar Saal Digital voor staat. Ons doel is het om u permanent de maximale productkwaliteit te bieden. Uw foto's zijn bij ons dus in de beste handen!

Snelle levering

Natuurlijk, moet u uw foto product zo spoedig mogelijk in de handen kunnen houden. Met een productietijd van slechts een paar werkdagen garanderen wij u een bliksemsnelle levering.

Direct uit eigen vaklab

Transparantie is belangrijk voor ons: om deze reden ontvangt u al onze producten direct uit ons eigen vaklab. Dit staat garant voor een snelle levering en een vlotte communicatie.

We doen bij al onze fotoproducten afstand van ons fabrikantenlogo. Op deze manier krijgt u een volledig neutraal product in topkwaliteit en kunt u zonder beperkingen geheel vrij op het gehele oppervlak ontwerpen naar uw eigen wensen.

Betalen zonder risico

Wij bieden u verschillende manieren aan om uw bestellingen te betalen: betaal snel en gemakkelijk met creditcard of PayPal.

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder risico, want uw tevredenheid is een centraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Wij willen dat u helemaal tevreden met uw product. Hebt u nog een reden om niet tevreden te zijn? Laat het ons weten, wij zulle zeker een snelle en tevredenstellende oplossing voor u vinden, of het nu in de vorm van een nieuwproductie, waardebon of creditnota is.