Het 13 x 20 cm fotoboek in staand format

Komt u dit ook zo bekend voor?

Tientallen foto's van uw party of familiefeest liggen al jaren te verstoffen in de kast. En u heeft nog steeds geen tijd gevonden om een album te kopen en de deze in te plakken. Spaart u tijd en geld en ontwerp in slechts een paar minuten een prachtig individueel fotoalbum.

Kleine fotoboeken met veel meer plaats

Dit fotoboek zal uw verbazen! Met een grootte van 13,3 x 19,8 cm kunt u dit fotoboek overal mee naar toe nemen. In het fotoboek is plaats genoeg om al uw mooiste herinneringen in vast te leggen.  Dit fotoboek geeft u de volledige flexibiliteit: u kunt kiezen hoeveel pagina´s uw wilt 20, 28 of 36, maar ook tussen zijdemat of hooggglans.

Geeft u elke pagina een persoonlijk tintje

Met de software geniet u van totale vrijheid en beweeglijkheid in de vormgeving: uw kunt variëren in de achtergronden of kiezen voor een klassiek design. Wees vrij! Ontdek de diverse designs, randen en sjablonen: probeer het vandaag nog uit! Voegt u een unieke tekst aan uw fotoalbum toe en ontdek de mogelijkheden die de vele lettertypen en kleuren u bieden. Uw fantasie zal geen einde kennen.

Nog twee stralende grootte in staand formaat

Wanneer u meer plaats voor uw foto's nodig heeft, bieden deze twee staande fotoboeken de ultieme uitkomst: het fotoboek 15 x 21 en het 21 x 28 model. Allebei zijn ze voorzien van een hardcover met een soft touch oppervlak verkrijgbaar in zijdemat of hoogglans. Het aantal pagina's kunt u vrij bepalen. Minimaal 26 en maximaal 120 pagina's (afhankelijk van het formaat).

Verschillende formaten voor uw foto's

Wilt u uw foto's in staand en liggend formaat laten schitteren? Dan hebben wij het juiste formaat voor u: het vierkante fotoboek.  Dit formaat is het ideale boek voor elk type foto. Daarbij geniet u van de volledige flexibiliteit in de vormgeving. Een fotoboek in vierkant is perfect voor panoramafoto's. Wilt u al onze formaten nog eens in een overzicht zien? Dan bent u op onze fotoboek overzichtspagina op het juiste adres.

Actuele levertijden, beschikbaar op elk gewenst moment

Als u van tevoren wilt weten hoe lang het gaat duren, voordat u uw fotoboek in huis heeft, bezoekt u dan onze website met de productie en levertijden.

Staand formaat fotoboeken

Prijzen

Top kwaliteit

Hoogwaardige fotoproducten in briljante kwaliteit - daar is waar Saal Digital voor staat. Ons doel is het om u permanent de maximale productkwaliteit te bieden. Uw foto's zijn bij ons dus in de beste handen!

Snelle levering

Natuurlijk, moet u uw foto product zo spoedig mogelijk in de handen kunnen houden. Met een productietijd van slechts een paar werkdagen garanderen wij u een bliksemsnelle levering.

Direct uit eigen vaklab

Transparantie is belangrijk voor ons: om deze reden ontvangt u al onze producten direct uit ons eigen vaklab. Dit staat garant voor een snelle levering en een vlotte communicatie.

We doen bij al onze fotoproducten afstand van ons fabrikantenlogo. Op deze manier krijgt u een volledig neutraal product in topkwaliteit en kunt u zonder beperkingen geheel vrij op het gehele oppervlak ontwerpen naar uw eigen wensen.

Betalen zonder risico

Wij bieden u verschillende manieren aan om uw bestellingen te betalen: betaal snel en gemakkelijk met creditcard of PayPal.

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder risico, want uw tevredenheid is een centraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Wij willen dat u helemaal tevreden met uw product. Hebt u nog een reden om niet tevreden te zijn? Laat het ons weten, wij zulle zeker een snelle en tevredenstellende oplossing voor u vinden, of het nu in de vorm van een nieuwproductie, waardebon of creditnota is.