Het 13 x 10 fotoboek in liggend formaat

Dit fotoboek is ideaal voor onderweg

Ideaal voor onderweg het kleine fotoboekje in liggend formaat

Kent u dat ook?

De foto's van uw laatste vakantie of het gezellige familiefeest liggen nog steeds ergens in een lade. U ontbreekt de tijd om eindelijk is de foto's in te plakken. Veel te veel werk, eerst de fotoafdrukken bestellen en dan nog de tijd vinden om alles in te plakken om er uiteindelijk achter te komen, dat de foto's niet eeuwig opgeplakt blijven en dat de hoekjes weer los zijn. Naast de extra kosten, kost dit alles een hoop kostbare energie!

De oplossing: het fotoboek voor onderweg

Het echte fotoboek is hier de oplossing. Met  softcover en 30 pagina's verkrijgbaar. Met een compacte grootte van 13,3 x 10 cm past dit fotoboek in elke handtas. Dit is veel beter dan een groot en zwaar album met u mee rond te slepen. Nu in de kortst mogelijke tijd uw individuele fotoboek ontwerpen.

 

 

U bent de designer van uw fotoboek

De gratis software biedt u heel veel mogelijkheden om uw fotoboek zo te ontwerpen wat u het mooiste vindt. Laat u uw creativiteit de vrije loop: Verschillende achtergronden met de meest verschillende kleuren en sjablonen! Cliparts en de mogelijkheid uw eigen teksten toe te voegen. Met deze mogelijkheden wordt elk fotoboek een uniek exemplaar! Begint u nu nog met uw ontwerp en download de fotoboek software

Leert u ook onze andere formaten kennen

Wilt u in uw fotoboek uw foto´s van staand en liggend formaat nog beter tot hun recht laten komen? Bekijkt u dan onze vierkante formaten. Hier geniet u van de volledige vrijheid. Geen beperkingen - kiest u uit drie verschillende grootte, hard- en softcover en zijdemat of hoogglans. Staande formaten zoals archectonische afbeeldingen komen in een fotoboek in staand formaat geheel tot hun recht.  Ook hier maakt u de keuze uit het formaat en de hoedanigheid van uw fotobo

Nog drie fotoboeken in liggend formaat!

Het 16 x 12 fototboek is  met softcover en 20 pagina's verkrijgbaar. Meer ruimte biedt echter ons panorama-fotoboek 28 x 19. Deze is met hardcover in zijdemat en hoogglans verkrijgbaar. De pagina's (26 - 120 pagina's) kunnen individueel worden aangepast. Onze expert onder de fotoboeken met 42 x 28 cm biedt voor elke foto veel ruimte voor creativiteit en een individueel ontwerp. Plaats u foto over twee pagina's en creëer een prachtig panorama effect met een totale breedte van 84 cm. Ook bij dit fotoboek kunt u naar wens het aantal pagina's veranderen (26 - 74 pagina's). Alle fotoboeken hebben wij voor u in een overzicht beschikbaar gesteld.

 

 

Fotoboek in liggend formaat

Prijzen

Top kwaliteit

Hoogwaardige fotoproducten in briljante kwaliteit - daar is waar Saal Digital voor staat. Ons doel is het om u permanent de maximale productkwaliteit te bieden. Uw foto's zijn bij ons dus in de beste handen!

Snelle levering

Natuurlijk, moet u uw foto product zo spoedig mogelijk in de handen kunnen houden. Met een productietijd van slechts een paar werkdagen garanderen wij u een bliksemsnelle levering.

Direct uit eigen vaklab

Transparantie is belangrijk voor ons: om deze reden ontvangt u al onze producten direct uit ons eigen vaklab. Dit staat garant voor een snelle levering en een vlotte communicatie.

We doen bij al onze fotoproducten afstand van ons fabrikantenlogo. Op deze manier krijgt u een volledig neutraal product in topkwaliteit en kunt u zonder beperkingen geheel vrij op het gehele oppervlak ontwerpen naar uw eigen wensen.

Betalen zonder risico

Wij bieden u verschillende manieren aan om uw bestellingen te betalen: betaal snel en gemakkelijk met creditcard of PayPal.

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder risico, want uw tevredenheid is een centraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Wij willen dat u helemaal tevreden met uw product. Hebt u nog een reden om niet tevreden te zijn? Laat het ons weten, wij zulle zeker een snelle en tevredenstellende oplossing voor u vinden, of het nu in de vorm van een nieuwproductie, waardebon of creditnota is.