De € 15,- fotoboek kennismakingskorting

Uw € 15,- kennismakingscode*:  FH684SLG

*De actie is geldig tot 31-03-2016. De waardebon is voor een fotoboek met een minimum bestelwaarde van € 24,95. Dit is exclusief verzendkosten en niet met andere acties of aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per klant te gebruiken..

 

 

fotoMagazin: Winnaar belichting Testoordeel: erg goed Snel geleverd en een goede service Saal ovetuigt op elk gebied met de beste kwaliteit De belichte foto´s laten zelfs het kleinste detail naar voren komen en overtuigen door de perfecte en natuurlijke kleurweergave Saal Digital onderscheid zich door uitstekende contrasten en een excellente verwerking. Saal Digital behoort tot de allerbeste! De mat bedrukte cover kaft van het boek heeft ons zeer beïndrukt Kwaliteit op het hoogste niveau (…) , Saal Digital heeft de lat in de markt voor fotoboeken hoog gelegd Hele aantrekkelijke prijzen, ook op het gebied van wanddecoratie en Fine Art Prints Het fotoboek van Saal Digital is van de allerbeste kwaliteit.

Het HighEnd Fotoboek van Saal Digital

Alle highlights in overzicht

 • €15,- waardebon voor een fotoboek
 • belicht op echt fotopapier van Fujifilm
 • mat of glanzend highEnd oppervlak
 • lay-flat binding - afbeelding van twee pagina´s als één geheel zonder vouw of naad 
 • zonder storende logo´s
 • vlakliggende pagina´s 
 • ideaal voor panorama opnames
 • 100% tevredenheidsgarantie - kopen zonder risico!
 • verzendklaar in ca. 1-2 werkdagen

Kennismakingskorting

Ga op ontdekkingsreis in de wereld van Saal Digital...

 • Maak kennis met nieuwe fotoboekformaten - Ontdek de 11 formaten!
 • Ontdekt u de fotoboek oppervlakken mat en glans. De oppervlakken kunt u naar wens met de cover en binnenkant combineren
 • Die lay-flat binding ook wel panorama-binding genoemd, maakt het mogelijk foto´s over twee pagina´s te plaatsen, zonder dat er ook maar iets van uw foto verloren gaat. Er is geen storende vouw of welving in het midden van uw fotoboek, zoals bij normale boeken wel het geval is.
 • De kennismakingskorting is per klant éénmalig te gebruiken. Mocht u reeds een fotoboek of ander product bij Saal Digital heebben besteld, kunt u nog gebruik maken van deze speciale actie.
 • De kennismakingskorting is niet te combineren met andere acties, aanbiedingen of kortingen.

Hoe kan ik de kennismakingskorting inleveren?

Stap voor stap naar het perfecte fotoboek

Download de gratis software en ontwerp het perfecte fotoboek: maak een keuze uit de oppervlakken, het formaat en het gewenst aantal pagina´s.

In de volgende stap ontwerpt u het fotoboek naar uw eigen smaak: selecteer foto´s, randen, filters, achtergronden , special effects en de vele andere functies, om zo een prachtig individueel ontwerp te maken. Wanneer u met uw ontwerp klaar bent, controleert u met behulp van de software of alle goed is gelukt. Wanneer er iets niet klopt geeft de software u een waarschuwing. Bent u tevreden? Plaats dan uw bestelling!

Nadat u de bestelgegevens hebt ingegeven, krijgt u een invulvenster  te zien. Hier kunt u bij: waardebon-kortingscode uw  kennismakingcode invoeren. Klik op de  bestelknop en uw bestelling is verstuurd! De korting wordt automatisch van het totaalbedrag afgetrokken.

Saal Digital fotoboek met de perfecte cadeaubox

De Saal Digital Design Software

Ontdek de oneindige ontwerpmogelijkheden in de gratis Saal Digital Design Software. Personaliseer uw fotoboek met individuele achtergronden, randen, cliparts en nog heel veel meer. Met behulp van de tekstboxen kunt u uw wenstekst plaatsen waar u wilt. Met behulp van de diverse effecten en filters komen uw motieven nog meer tot hun recht.

 

 

Download en installatie

De Saal Digital Design Software kunt u hier gratis downloaden. De software kunt u alleen op uw PC downloaden! Het programma start direct naardat u de software heeft gedownload. Vervolgens verschijnt er een nieuw venster met een gedetailleerde tutuorial om u bij de instalatie en download te helpen. Volgt u na het beëindigen van de download de instrucies in uw browser op en installeer de software. De kortingscode kan u aan het einde van  uw bestelling ingeven.

Voor hoge eisen - kwaliteit  & levertijd

Ons hoogste doel is het onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Dit realiseren wij door een blitssnelle productie met een snelle levertijd + de allerhoogste kwaliteit. U hoort het, snelle productie en snelle levertijd van de hoogste kwaliteit, dit is waar Saal Digital voor staat. Overtuigt u zich van onze kwaliteit en lees de beoordelingen uit gerenomeerde tests, vakbladen en onze klantbeoordelingen. Onze producten zijn in gemiddeld 1-2 werkdagen verzendklaar. Onze actuele levertijden kunt u op elk moment online bekijken.

Betaling en verzending

De betaling kunt u gemakkelijk achteraf per factuur voldoen. Onze verzendpartner is DHL. Saal Digital levert in de volgende landen: België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland.

Onze belofte aan u

Uw volle tevredenheid met onze fotoproducten en onze service is het hoogst haalbare voor ons. Uw tevredenheid is onze winst. Uw tevredenheid staat in onze bedrijfsfilosofie centraal.

Wij garanderen u daarom:

 • hoogwaardige fotoproducten van briljante kwaliteit
 • verzendklaar in gemiddeld 1-2 werkdagen
 • per overschrijving of factuur, Visa, Maestro of PayPal betalen
 • direct van de fabrikant Saal Digital geproduceerd

Wanneer u met onze fotoproducten niet tevreden bent, kunt u contact met onze klantenservice/support opnemen. Onze medewerkers staan u 5 dagen per week per e-mail of live-chat ter woord. Wij willen u zo snel mogelijk helpen een passende oplossing te vinden.

Ton op 18.03.2016
Ik was op zoek naar een site voor fotoalbums. Via Facebook trof ik Saal aan. Gelijk had ik me aan gemeld, de software gedownload en ben toe aan de slag gegaan. Ik was gelijk verkocht aan hun software,het gemak daarvan en de kwaliteit,super moet ik zeggen. Met Vriendelijke Groet ....Ton Hoenen
Richard op 09.03.2016
Boek gemaakt. Via Facebook gevonden en meegedaan met de actie. Voor een boek t.w.v. 40 euro. Software geïnstalleerd op mijn Macbook. Software zeer gemakkelijk in gebruik. Boek was zo te maken en kaders en dergelijke makkelijk in te stellen. Ben benieuwd naar het resultaat.
Johan op 05.03.2016
Bestelling was eerder geleverd dan vooraf aangegeven. Zeer prettig.
Elize op 05.03.2016
Ik heb een fotoboek (trouwalbum) besteld naar aanleiding van een review van een fotograaf. De software zou naar mijn mening nog iets overzichtelijker kunnen. Als je een bepaalde lay-out thema kiest is er soms moeilijk te selecteren. De uitlijning vind ik niet heel duidelijk en dingen als tekst invoegen gaat ook niet heel overzichtelijk. Uiteindelijk heb ik wel een mooie compositie weten te maken en het boek besteld. Fijn met een kortingsactie die op de site vermeld stond. Ons boek had een verdikte lederen kaft. Hierdoor was de besteltermijn langer. Dit was vooraf gecommuniceerd maar doordat ik erg nieuwsgierig ben duurde het voor mijn gevoel heel lang. Het boek heeft absoluut niet teleur gesteld. De kwaliteit is werkelijk prachtig. Wat mij betreft elke cent waard. Ik ben inmiddels bezig met een volgend album en ook gewone afdrukken en andere fotoproducten zal ik hier voortaan bestellen!
Willem op 05.03.2016
Ik heb het fotoboek 28x19 gebruikt om een portfolio van het werk van mijn echtgenote te maken, gewatteerde glanzende cover en 26 glanzende pagina's en het ziet er prachtig uit! Top! Er wordt gebruik gemaakt van goede materialen, 't boek wordt goed en vakkundig gebonden en de zending wordt met veel zorg verpakt en snel aangeleverd.! Prijs, qualiteit verhouding is prima.
gerard op 01.03.2016
snelle service , mooie kwaliteit, gewoon top!
Marian op 25.02.2016
Het was plezierig om met de software het boek te maken. Sommige tools waren wat moeilijk te vinden. Zoals bv de knop voorvertoning. Ook van de chat hulp kreeg ik niet het juiste antwoord. Toen zelf nog eens zelf heel goed gezocht en gevonden.
Rob op 20.02.2016
Tot aan de zojuist doorgevoerde bestelling is mijn ervaring met Saal Digital zéér positief! Service is snel, accuraat en professioneel. Software werkt goed, maar is (nog) érg Windows georiënteerd. Ze staan open voor commentaar. Heb alleen nog niet kunnen ervaren of de tips ook daadwerkelijk verwerkt worden. Zowel in de Software als de WebSite zitten nog wel een paar vertaal-/spelfouten, maar die heb ik (nog) niet gerapporteerd. Hopelijk kan ik spoedig ook het opgeleverde fotoboek beoordelen!
Henk op 18.02.2016
Het fotoboek is er dan, de levering is vlot. De betaling ging ook gladjes. Dan het boek zelf. gekozen voor 28 x 28 cm formaat harde niet gewatteerde cover met glanzende bladzijden. Wat er prima uitziet. Is er dan niets te klagen, jawel de software. Zou graag ook een optie hebben om standaard voor één keuze om kaders rond je foto te plaatsen. Graag ook meer keuzes in papiersoorten, zoals pearl of metallic. Al met al zeer tevreden
Ruben op 17.02.2016
Ik heb net een boek besteld. De website belooft veel goeds! Een duidelijke uitleg en duidelijke afbeeldingen. Hoewel ik misschien wel meer fotovoorbeelden had willen zien van bepaalde boeken. De software is heel makkelijk en doet wat het moet doen. Had wel dat ik de foto's automatisch als achtergrond had gedaan en als je die dan wilt resizen dan moet je eerst de foto verwijderen. Misschien dat ik iets over het hoofd heb gezien. Verder heel fijn hoe transparant de prijzen zijn. Misschien dat het qua vormgeving ook iets duidelijker mag en wellicht iets meer richting de stijl van de website. Al met al ben ik al heel tevreden en kan niet wachten op het resultaat!
Klantmening van 14.02.2016
Net mijn eerste fotoboek besteld bij Saal-Digital... ben heel benieuwd naar het eindresultaat als het boek eenmaal op de mat ligt. Maar het maakproces ging super. Duidelijke software, ik kwam er bij 1 dingetje niet helemaal uit, maar de klantenservice heeft mij daar goed en snel bij geholpen.
Gerard op 07.02.2016
prachtige kwaliteit en snelle levering, TOP !!
patricia op 29.12.2015
een erg prettig programma om mee te werken, niet omslachtig en vele leuke layouts! wat ook erg leuk is, is dat je ook de begin en eindpagina kan gebruiken, wat ik nog nergens heb gezien. ondanks dat de feestdagen er tussen zaten, een erg snelle levering en fantastisch verpakt! zelfs de hoekjes zijn extra beschermd! na het uitpakken een prachtig bruidsalbum in mijn handen, hoewel de foto's iets donkerder zijn als op mijn scherm, is het echt een mooi degelijk album. de bladzijden vallen erg mooi plat en zijn mooi dik en stevig. ook geen groot logo of barcode in het boek, wat echt mooi is. alleen een hele kleine qrcode, wat niet echt storend is. ik ben echt heel erg tevreden en blij dat ik jullie heb gevonden! hier ga ik nog vele klanten blij mee maken, want niet allen een prachtig album, maar ook de prijs naar kwaliteit verhouding is erg leuk! bedankt!
Berry op 17.12.2015
Geweldige software om te downloaden, makkelijk in gebruik.
Alle tonen (14)
Toon minder